Naste Natural este o campanie sociala care incurajeaza viitorii parinti sa se informeze corect si responsabil despre sarcina, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului. Campania de informare merge mai departe de sfera online si de Bucuresti, organizand seminarii gratuite pentru viitorii parinti, in Timisoara si Oradea.

Astfel, joi, pe 29 martie, de la ora 12:30, la Hotel Timisoara va avea loc seminarul din Timisoara, si vineri, de la ora 11:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, se va desfasura seminarul din Oradea.

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie de seminarii gratuite dedicate viitorilor parinti care se doreste a fi o caramida in constructia unei generatii de parinti pregatiti si responsabili. Astfel, parintii au prilejul sa obtina informatiile de care acestia au nevoie pentru a porni cu dreptul in lungul si minunatul drum de parinti. Participantii vor descoperi informatii importante despre nastere si ingrijirea nou-nascutului in primele luni, de la specialisti in obstretica-ginecologie, alaptare, pediatrie, si psihologie.

In plus, taticii prezenti la eveniment vor primi o diploma care sa ateste participarea lor la cursuri de puericultura, in baza careia vor putea obtine de la medicul de familie adeverinta necesara pentru a primi 10 zile in plus la concediu.

  • Pentru Timisoara, inscrierile se fac AICI.
  • Pentru Oradea, inscrierile se fac AICI.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Evenimentele vor fi moderate de Anca Serea, jurnalist, prezentatoare, model, si mama a 5 copii, toti nascuti pe cale naturala. Vor lua cuvantul Prof. Dr. Nicolae Suciu, medic primar obstetrica-ginecologie, presedintele Societatii Romane de Obstetrica si Ginecologie, Manager General la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu”, Dr. Emel Nuraltay, medic specialist obstetrica-ginecologie, sef sectie obstetrica spitalul Sanador, Dr. Valentina Cravet, medic specialist neonatologie, Dr. Bogdan Cioata, medic specialist obstetrica ginecologie, Vania Limban, prima moasa independenta din Romania, fondator Active Center, Livia Tobosaru, moasa, consultant lactatie IBCLC si consultant baby-wearing, Claudia Barbura, asistent medical licentiat in obstetrica-ginecologie, Asistent sef la Spitalul Judetean Oradea, Vasile Tudor, Gas Therapy Manager Linde Gaz Romania, Simona Cernea, psihoterapeut cognitiv comportamental.

Iata ce subiecte vor fi dezbatute la Scoala Parintilor Responsabili:

  • Nasterea naturala si beneficiile ei
  • Sfaturi si exercitii pentru o nastere naturala
  • Cele mai bune tehnici pentru gestionarea durerii in travaliu
  • Mituri si adevaruri in nasterea naturala: dureri, analgezii si anestezii
  • Despre analgezia inhalatorie si utilizarea ei in nasterea naturala
  • Fricile mamicilor la nastere si la aparitia bebelusului. Tati, ai grija de mami!
  • Sfaturi pentru o alaptare usoara. Alimentatia mamicii. Rolul tatalui.
  • Prima luna acasa: 10 intrebari despre ingrijirea bebelusului (buricul, plansul, icter, colici, baia, sughit, scaunul, vaccinurile, dermatita, produsele cosmetice)

Epidemie de cezariene in Romania! Un chirurg ginecolog dezvaluie riscurile majore ale nasterii prin cezariana

Nasterea acasa in Romania. Ce spun mamele care au nascut acasa si ce parere au medicii

Studiu: Nasterea copiilor scade stima de sine a mamelor pentru cel putin 3 ani 

Tot ce trebuie sa stii despre dezvoltarea si nevoile copilului de la nastere pana la 6 ani

 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit