Micutul tau descopera lumea inca din primul minut de cand a sosit pe lume, si iti bucura fiecare moment. Duce jucariile la gurita, da laptic pe hainute, merge de-a busilea, si totul in jur i se pare o aventura.

Insa aceasta aventura se transforma intr-o problema pentru tine, draga mami, cand iti dai seama ca acesta este predispus infectiilor, si ca pielea sa sensibila poate fi afectata de bacterii, fungi si virusuri.

Orice mamica grijulie cauta solutii pentru a-si lasa copilul sa descopere lumea, de aceea poti apela si tu la consultarea unui medic pediatru care te poate ajuta cu diverse sfaturi. Totodata, poti sa incerci detergenti si dezinfectanti care sa aiba grija de sanatatea copilului tau.

Recomandata este folosirea unui detergent hipoalergenic, precum Sanytol, o gama experta in dezinfectie, ideala inca din primele luni de viata ale copilului tau.

Aceasta gama contine un produs special conceput pentru haine, care prin formula sa elimina 99,9 % din bacterii, fungi si virusuri, si distruge inclusiv germenii care raman in masina de spalat, evitand astfel raspandirea lor.

Hainutele purtate de copilul tau sunt expuse mereu microbilor, de aceea trebuie sa ai grija nu doar sa le speli, ci sa le si dezinfectezi. Cresterea micutului poate sa iti aduca provocari la fiecare pas, si murdarie de care tu trebuie sa ai grija sa scapi.

Mediul curat in care sunt crescuti ii pot ajuta pe viitor in evitarea diverselor boli ori infectii. Aerisirea camerelor, curatarea spatiului de joaca, spalarea si dezinfectarea hainutelor si a jucariilor sunt cateva aspecte foarte importante de care trebuie sa avem grija.

sanytol gel mainiUtilizarea dezinfectantului Sanytol te poate scapa de grija mediului in care traiti, si copilul tau se poate bucura de aventura copilariei sale in continuare.

Sanytol se poate folosi in timpul spalatului manual, cat si in timpul spalatului automat, cu orice tip de detergent pudra sau lichid, si la temperaturi scazute, chiar și la 20º C, sau la temperaturi ridicate. Pentru spalatul manual, trebuie sa turnati 1/2 capac de dezinfectant (20 ml) in 3,5 litri de apa si sa lasati formula sa actioneze timp de 15 minute.

Pentru spalatul automat, adaugati doua capace jumatate de dezinfectant (90 ml) in compartimentul special al masinii de spalat.

Este important sa evitati folosirea balsamului, deoarece acesta poate interveni in procesul de eliminare al germenilor.

Aventura poate continua in familia voastra, pentru ca dezinfectarea si curatenia sunt facute!

Pentru mai multe informații, vizitați www.sanytol.ro

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit