Ieri, de 8 martie, cu prilejul Zilei Internationala a Femeilor, am participat la lansarea Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, cea mai puternica entitate asociativa feminina din Romania. Lansarea oficiala a federatiei patronale a avut loc la Palatul Parlamentului. Cu aceasta ocazie, a avut loc Gala „Din apreciere pentru tine”, precum si un concert Directia 5.

Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor este o miscare care sustine si dezvolta implicarea curajoasa si initiativa vizionara, ca trasaturi esentiale ale unei femei. Unitate, determinate, asumare, forta si mult curaj, – acestea sunt valorile care definesc aceasta initiativa.

Obiectivul Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor este sa sustina implicarea femeilor in viata economica si sociala din Romania. Inspiratia este din miscarea antebelica de emancipare, ce a impulsionat prezenta romancelor in viata socio-culturala si politica a tarii.

Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor este singura organizatie asociativa feminina care isi propune reprezentativitatea in dialogul social si crearea unui sistem de suport institutionalizat pentru antreprenoarele din Romania.

„29 de ani de capitalism ne-au lasat mai saraci cu peste 2.000.000 de locuri de munca, pierdute prin procesul de privatizare, si peste 6.000 de companii disparute de pe harta economica a Romaniei. Mai mult, ne-a adus in dar o legislatie greoaie, modificata mult prea des si nearmonizata cu necesitatile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, insa cel mai important este acela de a construi, de a incuraja si de a participa activ la construirea unui cadru economic si social stabil, propice mediului antreprenorial”, a declarat Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin in Romania, Presedinte al FPFA.

Mami, fa-ti curaj, poti schimba ceva! 7 din 10 romance vor sa aiba afacerea lor. 95% dintre femei vor mai mult timp pentru familie

Cum castiga timp mamicile eficiente. 9 idei care iti vor elibera timp pentru copii si familie

Concediul de maternitate, piedica sau treapta in evolutia profesionala a femeii? 

Concediul de crestere copil, perioada perfecta pentru a te reinventa

Sursa foto: Pagina de Facebook Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor
produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit