Claudia Stroe, cea care face magie  si minunate spectacole de baloane de sapun ne-a dezvaluit doua retete de baloane de sapun pe care le foloseste de fiecare data in reprezentatiile sale.

Cu cateva zile inainte de spectacolul grandios Aventuri in Bubbleland pe care il va avea la Palatul National al Copiilor, Bucuresti (Sala Mica), chiar in acest weekend, pe 11 decembrie, Claudia Stroe ne-a spus care sunt ingredientele pe care le foloseste atunci cand doreste sa creeze doua retete de baloane de sapun rezistente, frumoase si care fac magie in randul copiilor.

Copilul tau vede in baloanele de sapun o distractie? Claudia Stroe le duce la un alt nivel. Astfel, primul bubble artist din Romania, Claudia foloseste aceste doua retete de baloane de sapun cu ajutorul carora poate realiza minunate sculpturi in baloane de sapun, baloane gigant, tuneluri.

Eu trebuie sa recunosc: baloanele de sapun sunt o activitate foarte draga lui Luca. Astfel ca facem si acum, iarna, zeci de baloane de sapun, ocazie cu care ne amuzam foarte tare. La inceput le faceam seara, la baie. Acum, insa, nici nu mai tinem cont de momentul zilei. Pentru ca tot este frig si orele la joaca afara atat de putine, facem baloane de cateva ori pe saptamana. Am ales sa folosim baia, un loc in care nu este problema daca mai scapam solutie pe jos.

Astfel ca aceste mici secrete oferite de Claudia imi sunt de mare ajutor si am inceput sa le folosim, cu maaare succes, de cateva zile.

Iata, astfel, secretele celor mai bune retete de baloane de sapun pe care le poti face si tu cu mare usurinta acasa:

Reteta baloane sapun #1:

1 parte detergent de vase
15 parti apa distilata
0.25 parti glicerina

Reteta baloane sapun #2:

2 parti detergent de vase
6 parti apa distilata
¾ parti corn syrup

Iata si o alta recomandare oferita de Claudia: la pregatirea solutiei mai poti adauga in secret 1 parte amidon dizolvat foarte bine in apa calda. Folositi recipiente foarte curate, amestecati cu grija ingredientele si folositi solutia de pe o zi pe alta.

Iar pentru la vara, tineti minte! Cele mai frumoase baloane se obtin dupa o zi ploioasa de vara cand umiditatea este de 60%

 

Dar daca vrei sa-i oferi copilului ocazia sa participe la un spectacol de magie si baloane de sapun incredibile, vino chiar in acest weekend, pe 11 decembrie la Palatul Copiilor, la Aventuri in Bubbleland

“Spectacolul este dedicat copiilor indiferent de varsta si binenteles tuturor celor care au uitat ca au fost mai intai copii . Daca esti adult coplesit de responsabilitati atunci ofera-ti un ragaz de o ora si regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland.

Cat despre aceasta pasiune pot spune ca am descoperit-o in momentul in care mi-am dat seama ca nu pot sa fac baloane de sapun. Am crezut la inceput ca este o joaca de copil ceea ce m-a dezamagit cumplit, deoarece nimic nu demonstra joaca. A te “juca” cu cel mai sensibil material (solutia de baloane) este mai mult de cat o provocare. Cu mult timp in urma imi doream sa ating un balon fara sa-l sparg si asa am inceput sa fac diferite combinatii de detergenti si apa.

Acum, dupa mai bine de 10 ani, reusesc sa fac spectacole in care indraznesc sa fascinez publicul indiferent de varsta”, ne-a mai spus Claudia Stroe.

aventuri-in-bubbleland-invitatiiCentrul de Parenting te trimite la spectacolul Aventuri in Bubbleland si iti ofera doua invitatii!

Raspunde la intrebarea concursului la postarea de pe pagina noastra de Facebook.

INTREBARE: Ce iti inspira si la ce te duc cu gandul baloanele de sapun?

Concursul incepe astazi, 8 decembrie ora 13.00.
Poti raspunde pana maine, 9 decembrie, ora 12.00, iar la scurt timp vom anunta si castigatorul!
Raspunsurile vor fi alese prin Random.org

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit