Legatura dintre un tata si fiica lui este foarte puternica, indiferent daca parintele constientizeaza sau nu acest lucru. Tocmai de aceea, este in responsabilitatea tatalui sa-si asume rolul asa cum trebuie. Mai stii acele scene emotionante din film, al primului dans tata-fiica de la nunta? O astfel de emotie nu apare din senin. Este rezultatul anilor de apropiere dintre tata si fiica. Pentru tata sunt ani de multa rabdare, ambitie si determinare, pentru ca nu e chiar atat de usor. Dar, sa fii “fata lui tata” este, probabil, cel mai mare rasfat ce se cuvine oricarei fetite. Tocmai de aceea, merita orice efort.

Invat-o cum sa schimbe roata de rezerva si uleiul de motor. Chiar daca implica multa murdarie, vei fi surprins sa descoperi ca fata ta va fi dispusa sa invete acest lucru. Aceasta lectie ii va fi de foarte mare ajutor in viata. Pentru ca o va invata sa fie independenta si ii va da incredere sa se descurce in orice situatie, chiar si in cele rezolvate, de regula, doar de barbati. Este una dintre lectiile ce-i poate influenta succesul in cariera. Spune-i ca poate face orice lucru pe care si un barbat il face.

Nu intarzia! Te va astepta cu sufletul la gura in fiecare seara. Chiar daca esti obosit de la serviciu, ofera-i o intrare spectaculoasa: ia-o in brate, arata-i cat de mult te bucuri si tu. Mai ales, nu intarzia!

Invat-o sa mearga pe role, pe bicicleta, sa joace tenis sau chiar fotbal.

Las-o sa tina de volan. Intr-o zona deschisa, intr-o parcare goala, pe un drum laturalnic, pe camp. Chiar daca are 5 ani sau 10 ani, isi va aduce aminte si cand va fi batrana de faptul ca taticul ei a lasat-o sa tina de volan si sa “conduca” masina.

Invat-o sa se apere: cum sa tina un pumn si cum sa loveasca. Dar spune-i ca o fata nu se va bate decat pentru a se apara.

Discutiile delicate despre baieti: baietii rai sunt amuzanti, dar nu se vor schimba. Uita pentru o clipa de faptul ca-i esti tata si invata cum sa-i fii prieten. Foloseste experienta ta ca adolescent si tanar si ofera-i acea perspectiva din partea unui barbat. Sunt lucruri pe care numai un barbat le poate explica. Nu trebuie sa tina doar despre sexualitate, ci si de asteptarile pe care un barbat le are de la o femeie. Deschiderea ta fata de subiect ii poate oferi sansa unica de a afla si perspectiva masculina (din sursa sigura). Iti va fi greu, dar ea merita sa stie cum gandesc baietii. Este un aspect din relatia tata si fiica pe care multi tatici il evita intentionat, din cauza ca se simt jenati si lasa totul in responsabilitatea mamei.

Un barbat va face imposibilul pentru a o cuceri, daca o va dori cu adevarat. 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit