Oraselul Jucariilor educative si creative, noul showroom EduClass.ro din Bucuresti, Bulevardul Unirii nr. 9, ii asteapta pe 1 iunie, pe parintii si copiii care vor sa aleaga jucarii educative si sa se bucure de surprize si de reduceri la jucarii.

Toate jucariile din showroom vor putea fi achizitionate cu reducere de 15%, doar pe 1 iunie, in timp ce micutii vor fi intampinati cu bomboane si multe surprize pregatite de echipa EduClass.ro, anunta un comunicat de presa.

Showroom-ul EduClass.ro este situat in zona Unirii si ofera peste 2.000 de produse creativ-educative pentru copii. Spatiul este prietenos, vesel si colorat, cu un peisaj care aminteste de orasele din desene animate. Noul showroom Edu Class gazduieste jucarii educative complexe pentru toate varstele, de la bebelusi de cateva luni, pana la copii de 10 ani sau mai mari. Acestea dezvolta abilitati precum creativitatea, imaginatia, limbajul, dar si spritul de echipa. 

Echipa EduClass acorda o atentie speciala procesului de selectie a modelelor de jucarii, cautand permanent branduri noi, din aceeasi sfera a jucariilor inteligente. Cele mai noi jucarii educative disponibile la EduClass.ro sunt seturile Learning Kitds, o serie de jocuri care dezvolta abilitati din 6 categorii: gandire matematica, arta, lingvistica, cunoastere, fizica si stiinta. Fiecare joc se focuseaza pe un alt aspect al gandirii. Jocurile din serie le deschid micutilor dorinta de cunoastere si invatare. Jocurile Learning Kitds au preturi intre 29 lei si 52 lei, iar pe 1 iunie beneficiaza de reducere de 15% pentru achizitiile in showroom.

Infiintata in anul 2010, compania Edu Class este una dintre cele mai importante de pe piata romaneasca de profil, cu o dezvoltare constanta si sustinuta in ultimii ani. Importatorul de jucarii şi jocuri educative pentru copii, care administreaza www.educlass.ro, ofera produse pentru diverse categorii de varsta, de la cele pentru bebelusi, la cele educative pentru copii de peste 14 ani.

Printre brandurile comercializate de Edu Class se numara Amewi, BigJigs, Brickadoo, Chalk and Chuckles, Dino, Dino Bikes, Educational Insights, ErichKrause, Fehn, Feuchtmann, Fisher Price, Galt, Gowi, Happy Cube, Learning Resources, Little Learner, Malinos, Rubies, Sassi.

Sursa foto: Educlass.ro

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit