Pentru cine muncesti in fiecare zi, daca nu pentru copilul tau? Efortul tau, oboseala ta, stresul pe care il acumulezi, orele nedormite, timpul petrecut departe de copil – accepti toate acestea din lipsa de alternative financiare si pentru a-i oferi copilului tau o viata fara lipsuri. Poate ca iti este greu uneori sau poate ca uiti, dar trebuie sa privesti atent in jurul tau si alege, zilnic, un lucru pentru care sa fii recunoscator. Pentru a-ti invata copilul sa fie recunoscator si pentru a-i indrepta atentia spre partea pozitiva a situatiilor, trebuie sa fii tu, in primul rand, un exemplu.

De ce sa iti inveti copilul sa fie recunoscator? 

Nu tine doar de maniere faptul de a sti sa spuna “multumesc” atunci cand primesc ceva (un cadou oricat de mic). Si nici de dorinta de a nu avea un copil rasfatat. Recunostinta merge dincolo de valoarea materiala a lucrurilor. Cu ajutorul recunostintei se pune accent pe partea frumoasa a evenimentelor, pe partea optimista a situatiilor. Astfel, in timp, copilul va creste invatand sa ia de la viata ceea ce este pozitiv. Va fi ambitios in continuare si poate va avea chiar mai mult succes, pentru ca se va concentra pe lucrurile bune si va ramane concentrat pe indeplinirea viselor sale mari.

Fa aceste lucruri si copilul tau va avea o stima in sine ridicata
Leadership pentru copii. 8 tehnici prin care ii poti invata sa devina lideri
Un cuvant pe care multi parinti il spun de zeci de ori pe zi copiilor ii programeaza pentru esec

Am pregatit pentru tine 8 exercitii foarte simple prin care sa iti inveti copilul sa fie recunoscator. Sigur te vor ajuta si pe tine!

Descopera pe pagina urmatoare cele mai usoare 8 metode:

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit