Am gasit in aceasta dupa-amiaza un clip care m-a emotionat. Pana la lacrimi.

Copiii mici sunt extrem de curiosi. Insa, ceea ce este un lucru bun, de cele mai multe ori, iata ca sunt situatii in care copiii ajung in situatii limita din cauza curiozitatii. Tocmai de aceea, in cateva secunde de neatentie, un parinte se vede in situatia disperata in care nu isi mai gaseste copilul. Este cosmarul oricarui parinte.

Te ingrijoreaza siguranta copilului? Tot ce trebuie sa stii ca sa-l tii departe de pericole

Tocmai pentru ca si mie imi este teama, am plans cand am vazut acest clip. Pentru frica din sufletul copilului. Pentru teama fara margini a mamei.

Toamna aceasta, celebrul jucator de tenis Rafael Nadal (30 de ani) sustinea un meci. Ca la orice meci de tenis, linistea este foarte importanta. Cu atat mai mult cu cat Nadal facea echipa cu Simon Solbas si juca un meci demonstrativ la dublu impotriva legendarilor John McEnroe Carlos Moya, fosti lideri mondiali.

Iata, insa, ca in secunda in care Nadal se pregatea sa serveasca mingea, o voce disperata ii atrage atentia. O mama si-a pierdut copilul in multime. Si o striga cat putea ea de incet, sa nu deranjeze meciul prea tare.

Nadal ia atunci o decizie ca de campion. Opreste jocul. Si toti cei peste 7000 de spectatori o striga pe micuta Clara si o ajuta pe mama sa isi gaseasca fetita. Aproape ca am simtit acea strangerea puternica a mamei te-am-gasit-nu-iti-mai-dau-drumul-niciodata!

Pe final, se vede cum mamica ii multumeste lui Nadal pentru gestul sau.

Meciul a avut loc pe 28 septembrie 2016, dar eu am vazut aceste imagini in aceasta dupa-amiaza. M-am gandit ca o sa-ti faca si tie placere sa le vezi

 

PS: Nadal a castigat meciul 🙂

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit