Pentru că în perioada sărbătorilor îți sunt toți cei dragi alături, este ocazia perfectă pentru a organiza un Campionat de Distracție. De la mic la mare și de la copil până la bunic, oricine poate participa.

monopoly-classicRegulile sunt simple: gazda alege jocul, iar oaspeții vin cu fursecuri de Crăciun și poftă de joacă. Și ca să fii sigur că toată lumea se va distra, iată cum să alegi jocul potrivit:

Dacă faci parte dintr-un grup în care majoritatea preferă jocurile inovatoare, care îmbină tehnologia cu distracția, sugestia noastră este să alegi jocuri care reinterpretează variantele clasice de succes.

Exemple:
Monopoly Ultimate Banking: Pentru fanii Monopoly, Moșul a adus o versiune nouă cu tehnologie touch care sporește distracția!

simon-air
Simon Air: Adaptarea modernă a popularului joc Simon Says, care îmbină tehnologia cu viteza de reacție!

 

Dacă familia și prietenii tăi sunt fanii jocurilor clasice, iubite în întreaga lume, te sfătuim să îi aduni în jurul unei table de joc, iar cel mai bun pion să câștige!monopoly-clasic

Exemple:
Monopoly Classic: Jocul clasic al tranzacțiilor imobiliare, care vă provoacă să vă demonstrați calitățile de moguli.
Șah: Cine și din câte mișcări poate da mat? Noi pariem pe bunicii înțelepți.

Iar dacă știi că ai prieteni care consideră că jocurile în echipă sporesc distracția, îți sugerăm să le propui unul din următoarele:joc-de-sah

Taboo: Descoperiți împreună distracția de nedescris! Încearcă să-i faci pe cei dragi să ghicească cuvântul descris de tine, fără să folosești cele mai potrivite cuvinte. De exemplu, cum l-ai descrie pe Moș Crăciun fără să folosești cadouri, Crăciun, sanie, barbă și roșu?taboo-1

Mima: Dacă Taboo vă provoca să descrieți prin cuvinte, jocul de mimă vă provoacă să le transmiteți celor dragi nume de filme, vedete, obiecte folosindu-vă doar de gesturi!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit