A patra editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Bucuresti luni, 6 martie 2017, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept (sala Aula Magna).

De luni pana vineri, 10 martie, in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 15 profesionisti, care ii vor incuraja si ii vor motiva pe tineri, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite. Profesionistii le vor povesti despre provocarile care ii asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia, spun organizatorii conferintelor, intr-un comunicat de presa.

Astfel, tinerii bucuresteni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la intrebari, pe: Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.

3 motive pentru care copilul nu-si face temele. Sfaturi de la psihopedagog cum il poti ajuta sa-i placa scoala

„Nu vreau sa merg la scoala!” Cum afli adevarata cauza si cum motivezi copilul

Intrarea la conferinte este libera.

„De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau! Fie ca avem aceleasi opinii sau nu. Unii iti intaresc propriile tale convingeri, altii iti castiga increderea si te fac sa realizezi ca inca ai foarte multe lucruri de invatat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu. Daca ti-ai pus in gand sa dobandesti succesul in cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o portie buna de tips&tricks direct de la sursa, care sa te inspire si din care sa extragi cele mai relevante invataminte pentru tine”, spun organizatorii conferintelor BookLand Evolution.

Este cel mai amplu proiect cultural cuprinzand 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orase ale tarii. Aceste conferinte le ofera liceenilor si studentilor o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati. Organizatorii estimeaza ca in acest an la aceste conferinte vor participa peste 30.000 de tineri din intreaga tara.

 

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit