In weekendul trecut, 31 martie-2 aprilie, Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, a oferit in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi, premii in valoare de 8.000 de euro.

Cea de-a patra editie a Concursului National de Pian Musica Mundi a adunat pe perioada celor 3 zile de competitie peste 200 de pianisti, copii si tineri care studiaza muzica la nivel de amator, ca hobby, precum si elevi de la scolile si liceele de muzica din tara.

Potrivit specialistilor, repertoriul si nivelul concurentilor a fost unul ridicat, iar competitia a fost pe masura, astfel incat cele doua pianine acustice oferite ca premiu de Boem Club Pianos pentru marii castigatori ai celor doua sectiuni de la concurs, Hobby si Profesionisti, au fost castigate de copii extrem de talentati, care s-au remarcat prin originalitatea si emotia transmisa prin interpretarea pieselor lor.

Instrumente de calitate la un pret accesibil

Tot in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi s-a desfasurat si Expozitia de piane si pianine acustice marca Perzina. Astfel, persoanele prezente la eveniment, tineri muzicieni si profesorii lor, au putut testa si vedea unele dintre cele mai fiabile instrumente de acest gen, din punct de vedere al raportului calitate-pret, de pe piata din Romania.

5 moduri in care un instrument muzical il poate ajuta pe copil

Pian sau fotbal? Cum alegi cele mai potrivite activitati extrascolare pentru copil

„Organizarea unui eveniment pentru copiii si tinerii care fac pian reprezinta pentru noi un proiect important, deoarece, prin intermediul Concursului National de Pian Musica Mundi, dorim sa ne implicam cat mai mult in sprijinirea si incurajarea tinerelor talente din acest domeniu, inclusiv prin oferirea unor instrumente de calitate pe care sa poata studia”, a declarat Claudia Atanasoae, general manager Boem Club Pianos, organizatorul Concursului National de Pian Musica Mundi.

Incepand cu luna septembrie 2016, Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul a fost deschis in cadrul unui parteneriat intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de aproximativ 1.500 de pianine si circa 150 de piane cu coada.

 

Sursa foto: Boem Club

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit