“Pentru mine, faptul ca am facut parte dintr-o campanie cu un impact vizibil este o adevarata realizare. Raman alaturi de aceasta initiativa si anul acesta si imi propun sa inspir cat mai multe femei sa indrazneasca sa incerce mai des lucruri noi si sa se indeparteze treptat de zona lor de confort, care le tine cumva departe de un posibil esec, dar, in acelasi timp, limitandu-le cu siguranta ineditul din viata de zi cu zi. Pentru ca fiecare provocare pe care nici macar nu o luam in considerare este o poarta inchisa, un pas batut pe loc in calatoria catre implinirea noastra. Trebuie doar sa ne asiguram ca avem langă noi prieteni si aliati cu cele mai bune intentii, care sa ne protejeze de mici accidente neprevazute”, spune Oana Cuzino.

Cunoscuta vedeta de televiziune este ambasador al campaniei “Indrazneste sa incerci”, lansata de Always. Asa cum spune si Oana, campania din acest an incurajeaza femeile din Romania sa iasa din zona de confort, sa isi invinga temerile, teama de esec sau rusinea si sa indrazneasca sa faca alegerile noi, inedite, care le pot schimba viata in bine.

Initiativa a venit ca urmare la un studiu din 2011, care a indicat faptul ca femeile aratau o constanta nesigurantă si disconfort, in acea perioada delicata a lunii, ceea ce incuraja o viata traita cu stres si teama. Studiul a aratat ca pana la 43% dintre femeile cu menstruatie alegeau sa foloseasca vata peste absorbant in zilele delicate.

Anul acesta, Always vrea sa le ofere femeilor increderea in ele si le incurajeze sa faca lucruri noi, in afara cotidianului, care sa le scoata din zona de confort si sa le permita emotii si senzatii noi. De implinire si reusita. Programul isi propune sa inspire femeile din Romania sa duca o viata activa, condusa mai degraba de curiozitate, curaj si indrazneala, in locul unei existente marcate de teama de esec si sentimentul de rusine.

Campania “Indrazneste sa incerci” vine in continuarea demersului inceput de Always in 2013, sub conceptul “Always sustine femeile active”, urmat de programul Always “5 Zile Fara Griji”, program realizat cu sustinerea unor specialisti si experti medicali renumiti.

Alis Anagnostakis, trainer si coach de dezvoltare personala, contribuie la demersul Always cu o serie de recomandari care sa ajute orice femeie sa indrazneasca sa incerce: “Frica este o emotie absolut fireasca atunci cand ne confruntam cu schimbari care ne scot din zona de confort. Deseori insa, fricile ne sunt amplificate de credinte limitative – acele convingeri vechi, care ne-au ajutat la un moment dat, dar care acum nu ne mai sunt de folos, ba chiar ne impiedica. Un scurt proces de introspectie ne-ar putea ajuta sa identificam si apoi sa schimbam convingerile limitative, ridicand astfel singure barierele in calea evolutiei personale.

Acest proces are cativa pasi:
1. Identifica convingerea limitativa care te impiedica astazi sa-ti atingi un obiectiv.
2. Intreaba-te ce beneficii ai din a pastra aceasta convingere.
3. Descopera in ce fel aceeasi convingere te impiedica.
4. Gaseste o nouă convingere, in care poti crede autentic, care sa inglobeze avantajele vechii convingeri, insa fara dezavantajele pe care le-ai identificat”, mai recomanda expertul.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit