Pedofilul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in lift unui bloc din Bucuresti a fost prins de politisti. In cautarea lui s-au mobilizat foarte multi agenti de politie, presa, dar si parintii de pe retelele de socializare. In cele din urma, pedofilul din Bucuresti a fost prins aseara. Incredibil este faptul ca barbatul este, la randul sau, agent de politie: el lucra ca politist la Brigada Rutiera.

Pedofilul din Bucuresti, surprins de camerele de supraveghere din bloc, si-a recunoscut fapta. Cei care l-au recunoscut au fost chiar colegii de serviciu ai barbatului.

Noaptea trecuta, barbatul a fost interogat la politie. Ceea ce este si mai ingrijorator este faptul ca tot el este si autorul unor alte fapte de pedofilie, in 2015. Insa, atunci nu a fost prins. Cel mai probabil, diferenta dintre cele doua cazuri este legata de camerele de supraveghere care l-au surprinde, de aceasta data si de mobilizarea foarte mare a fortelor de ordine, in baza imaginilor surprinse.

Naaa copiiilor agresati, o fetita de 5 ani si un baietel de 9 ani, a declarat ca: „A vazut la TV cazul din 2015. Cred ca atunci nu a fost mediatizat cazul si de asta nu a fost cautat. Nu ma asteptam sa fie agent de politie si cred ca ar trebui o pedeapsa mult mai mare”, a mai spus nasa victimelor pedofilului din Bucuresti, pentru Digi24.ro.

Conform legislatiei, o data la trei ani politistii sunt supusi unei evaluari psihologice, iar cei care conduc autovehicule fac aceasta evaluare anual.

Cine este pedofilul din Bucuresti?

Conform jurnalistilor de la Libertatea.ro, pedofilul din Bucuresti este Eugen Stan a fost agent de Politie Comunitara, a lucrat la jandarmi, iar acum ocupa functia de agent in cadrul Politiei Rutiere din Capitala, ca agentul la Brigada Rutiera din 20 august 2010. Anterior a fost la Jandarmerie. Tot din sursele celor de la ziarul Libertatea, pedofilul din Bucuresti este divortat si are doi copii, iar in Magurele locuia impreuna cu concubina lui.

 

Va reamintim ca vineri dupa-amiaza, doi frati, o fetita de 5 ani si un baietel de 9 ani, au cazut victime pedofilului din Bucuresti. Incidentul a avut loc intr-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru ca tatal copiilor era la serviciu, iar mama internata in spital, baiatul si fetita au fost lasati in grija unei prietene de familie care locuia intr-un bloc din apropiere.

La un moment dat, cei mici au mers acasa, foarte aproape, sa ia o pungă cu cereale. La intoarcere, au fost acostati de individul necunoscut, in lift. Iar barbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit