Parintii din Romania pot achizitiona jucarii pentru copiii lor cu Bitcoin, moneda virtuala care a cunoscut o „explozie” in ultima perioada.

Primul magazin online din tara noastra dedicat bebelusilor si copiilor care a introdus ca mijloc de plata Bitcoin este BeKid.ro. Astfel, in premiera in Romania, parintii care vor sa cumpere jucarii, carucioare, scutece, biberoane sau alte produse destinate copiilor, pot face plata si prin aceasta criptomoneda.

„Initial nu am crezut ca merita sa investesc timp si resurse implementand aceasta metoda de plata, crezand ca Bitcoin nu este asa de mult folosit in e-commerce-ul din Romania. Spre surprinderea mea insa, am primit foarte multe cereri de la parinti care doreau sa faca plata prin aceasta metoda. Am implementat de o saptamana metoda de plata si au aparut deja primele comenzi, lucru imbucurator pentru online-ul din Romania, deoarece acesta se raliaza imediat la trendurile mondiale. In viitor preconizam ca tot mai multi oameni vor folosi Bitcoin la fel de mult ca dolarii, euro sau moneda noastra nationala”, declara Iulian Ghisoiu, director general al companiei care detine site-ul Bekid.ro, intr-un comunicat de presa.

Ce este Bitcoin si cum a “explodat” in ultimele 6 luni?

Bitcoin este un sistem de plata electronica descentralizat, independent de orice sistem bancar si, totodata, o moneda digitala (criptomoneda), creata in 2009 de o persoana sau un grup de persoane care au ramas in anonimat pana la ora actuala.

Timp de aproape 4 ani, valoarea Bitcoin a variat intre 0 si 173 de dolari per unitate, insa, la sfarsitul lunii noiembrie 2013, valoarea sa a sarit la peste 1.000 de dolari per unitate. De atunci incolo, valoarea acestei monede virtuale a continuat trendul ascendent, iar in data de 16 decembrie 2017 a cunoscut apogeul sau de 19.221,14 dolari per unitate. La ora actuala, pretul unui Bitcoin este de aproximativ 11.000 de dolari.

Jucarii care dezvolta copilul si jucarii care il limiteaza. Ce jucarii le cumparam copiilor?

Jucarii sigure pentru un copil de un an. Cum alegi cele mai potrivite activitati

Plastilina, CEA MAI EFICIENTA jucarie de dezvoltare pentru copii. Cum o alegi pe cea potrivita 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit