Supravegherea bebelusului, zi si noapte, dupa ce ajunge acasa de la maternitate, este principala ocupatie a parintilor. Si cum sa scapi din ochi asa o persoana importanta si fragila? Iti imaginezi cele mai grozave scenarii si stai si il urmaresti cand doarme, il tii aproape in timpul zilei si ai fi in stare sa stai treaz si sa ii masori ritmul respiratiei in timp ce doarme. Dar parintii trebuie sa se si odihneasca pentru a face fata efortului de peste zi, si in special mamele in sarcina carora cad majoritatea sarcinilor de ingrijire si hranire.

Sistemele de monitorizare a bebelusului sunt un adevarat suport pentru parinti, atat pe timpul noptii cat si atunci cand vor sa profite de somnul bebelusului pentru a recupera din sarcinile ramase nerezolvate. Optiunile sunt foarte variate atunci cand alegi sistemul de monitorizare: de la sisteme audio pana la sisteme audio-video cu performante tehnice remarcabile. Totul depinde de buget si de necesitatile familiei.

Sistemele de monitorizare Alecto cuprind o gama completa din care poti alege aparatul care vi se potriveste.

Sistemele de monitorizare audio DBX-20 beneficiaza de comunicare bidirectionala care iti permite sa ii vorbesti copilului la primul semn de neliniste. De multe ori, cei mici doar verifica prezenta mamei, pentru ca apoi sa se intoarca la somn. In plus, beneficiezi de autonomie, unitatea parentala avand acumulatori. Pe langa functia de monitorizare audio, sistemul iti afiseaza temperatura din camera copilului si are si o functie de cantece de leagan.

Sistemul de monitorizare audio DBX-82 iti asigura comunicarea cu bebelusul tau pe o raza de 3 km. Se activeaza vocal iar unitatea pentru bebelus poate fi fixata pe perete.

Supravegherea audio-video este optiunea celor mai multi parinti. Alecto Smart Ip Camera este un exemplu care permite supravegherea pe smartphone sau tableta, oricand si oriunde. Asigura comunicarea bidimensionala si beneficiaza de alerta la detectarea miscarii si a sunetului prin notificari, email si incarcare de imagini. Iluminarea cu IR-LED automata pentru vederea de noapte te ajuta sa monitorizezi fiecare miscare a bebelusului in timp ce acesta doarme. Poti vedea daca s-a dezvelit sau daca s-a asezat intr-o pozitie nepotrivita. In plus, beneficiezi de aplicatie gratuita pentru Apple, Android si vizualizare prin Windows 7/8/8.1, Mac Os.

Toate aparatele Alecto asigura interferenta zero cu alte aparate.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa pe site-ul primele-cumparaturi.ro gasesti multe modele de sisteme de monitorizare Alecto din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

Siguranta bebelusului, in orice moment al zilei, este importanta pentru toti parintii, iar sistemele de monitorizare Alecto iti garanteaza supravegherea eficienta in timp ce tu recuperezi orele de somn pierdute sau te ocupi de alte sarcini casnice.

alecto-monitorul-bebelusului (1)

 


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit