Intr-un interval de doar 9 secunde, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, 23 august, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a facut 3 greseli gramaticale.

Ministrul a sesizat imediat una dintre erori si a corectat-o, insa celelalte 2 au ramas necorectate in discursul sau, potrivit Realitatea.net.

Iata greselile pe care le-a facut ministrul Educatiei:

  1. Afirmatia ministrului Educatiei: „Programele trebuiesc”CORECT: „trebuie”
  2. Afirmatia ministrului Educatiei: „planurile-cadru va fi modificat”CORECT: ,,planurile-cadru vor fi modificate”
  3. Afirmatia ministrului Educatiei: „va fi modificat si planul si programul”CORECT: ,,va fi modificat si planul si programul”

 

Iata declaratia ministrului Educatiei care contine cele 3 greseli (vezi incepand de la minutul 6:58, in filmarea Guvernului Romaniei, postata pe YouTube prezentata mai jos):

„Programele, evident, trebuiesc periate… trebuie periate si, asa cum am spus, planurile-cadru pentru tot invatamantul liceal va fi modificat si planul si programul, cum ne-am angajat in progamul de guvernare inn 2017 vom finaliza planurile-cadru, iar anul viitor toate programele scolare pentru invatamantul liceal vor fi rescrise in asa fel incat, pentru prima data dupa 20 de ani, vom avea o reforma pe curriculum national cap-coada, adica de la clasa pregatitoare pana la finalul liceului.”

Adaptarea la gradinita fara lacrimi si suspine

Vezi inregistrarea video de la sedinta de guvern de miercuri, 23 august 2017:

 

 

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit