Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Mega Mall aduce aproape de cei mici personajele preferate din seria „Eroii în Pijama”, în cadrul unei expoziții interactive. Evenimentul este lansat în premieră în România și este organizat sub licență EOne (Entertainment One).

În perioada 25 mai – 10 iunie, Mega Mall îi invită pe cei mici să se distreze alături de gașca PJ Masks („Eroii în Pijama”), din seria de desene animate cu același nume. Personajele principale ale expoziției sunt cei trei prieteni în vârstă de 6 ani, Connor, Amaya și Greg, care noaptea se transformă în super-eroii Pisoi (Catboy), Bufniță (Owlette) și Șopi (Gecko), pentru a „salva ziua”. După ce cântă „Pijamalele noi le luăm, în timpul nopții ziua salvăm!”, momentul marcant al transformării din copii obișnuiți în curajoșii super-eroi, cei trei trec prin numeroase aventuri pline de acțiune, rezolvând misterele și haosul din oraș.

Dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani, expoziția poate fi vizitată de grupuri de până la 25 de persoane și va include mai multe zone de activități distractive. Astfel, în cadrul evenimentului, cei mici vor descoperi sediul Eroilor în Pijama, locul unde începe întreaga acțiune, după care vor fi invitați către alte zone surpriză: zona „Este timpul sa devii un Erou”, zona Parkour, zona Atelier și zona Photobooth. În fiecare dintre acestea, copiii vor fi ghidați de către o echipă dedicată, care îi va susține în a parcurge întregul traseu, finalizat  cu mult așteptata întâlnire cu cele trei personaje din seria animată.

După ce explorează sediul Eroilor în Pijama, micii vizitatori vor parcurge zona Parkour, cea mai antrenantă din întregul traseu. Aici, li se vor explica regulile jocului și se vor putea distra pe parcursul celor 6 activități surpriză: cățărare, coborâre pe frânghii, sărituri prin cercuri, evitarea obstacolelor de pe un perete, trecerea prin tunel și scufundarea într-o piscină cu mingi. Odată ce au terminat cu succes această serie de provocări, fanii celebrului desen animat se vor putea masca în personajul preferat, utilizând tabletele din zona „Este timpul să devii Erou.

Umătoarea oprire, zona Atelier, este destinată unor activități de desen, construcție de puzzle-uri și alte jocuri creative. Apoi, prin tehnologia ecranului verde din zona Photobooth, copiii se vor putea vizualiza ca făcând parte din desenul animat și se vor putea fotografia în atmosfera din „Eroii în Pijama”.

La sfârșitul traseului format din cele patru zone, micii vizitatori se vor întâlni pe scenă cu mascotele Pisoi, Bufniță și Șopi, alături de care vor avea ocazia să se fotografieze.

Expoziția va fi dechisă zilnic, între orele 10:00 și 20:00, iar intrarea este liberă. Părinții sunt invitați, însă, să rezerve locurile pentru cei mici la adresa rezervari@megamallbucurești.ro sau la numărul de telefon 0756.140.191.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit