O viitoare mamica din Focsani este determinata sa aiba parte de o nastere asa cum toate mamicile ar trebui sa aiba parte. O nastere in conditii de bun simt, pana la urma.

Insa, cum in Romania sunt atat de multe cazuri despre care citim frecvent in presa, in care mamicile si chiar bebelusii au de suferit in maternitatile de stat, iata, o cerere si legea in vigoare ajung singurele arme care pot garanta o nastere in conditii de bun simt.

Simion Raluca-Maria este, deja, mamica unui baietel de numai doi ani, dar isi doreste pentru nasterea celui de-al doilea copil ca lucrurile sa se desfasoare altfel.

Am gasit solicitarea ei intr-o publicatie locala, dar o consider atat de importanta, incat trebuie sa afle despre ea toate viitoarele mamici!

Nu stiu daca ati urmarit aseara, la un post de stiri, emisiunea in care doua mamici au ramas fara bebelusii lor, dupa ce au nascut in maternitatea din Sibiu. Marturii ingrozitoare, care, pana la malpraxis (acuzatie ce trebuie dovedita), vorbim, in primul rand, despre neprofesionalism, nepasare, dezinteres, lipsa de compasiune si indiferenta chiar si fata de cei mai mici si mai lipsiti de aparare, copiii.

Mai jos aveti cererea viitoarei mamici. Iar la final un reportaj video.
Astept comentariile voastre!

„Catre, Managerul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon”, Focsani,

Subsemnata, Simion Raluca-Maria, domiciliata in Focsani, asigurata in cadrul CASS, insarcinata in 35 de saptamani, doresc sa va aduc la cunostinta ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 – Legea drepturilor pacientilor, am dreptul sa fiu asistata la nastere si solicit aprobarea respectarii de catre intreg personalul medical implicat a urmatoarelor conditii de internare si tratament in perioada in care eu si nou-nascutul vom fi spitalizati in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta:

1. In timpul travaliului si al nasterii, solicit sa fiu insotita de catre sotul meu. In cazul in care in sala de travaliu/nastere mai sunt si alte paciente, doresc sa fiu insotita de o alta persoana desemnata de sex feminin.

2. Solicit ca pe parcursul intregii spitalizari sa fiu tratata cu rabdare, calm si respect, iar pe timpul travaliului sa mi se vorbeasca pe un ton cat mai scazut si linistit.

3. Solicit ca pe durata spitalizarii, in limita locurilor disponibile, sa fiu cazata in rezerva.

4. In timpul travaliului solicit ca fatul să fie ….
Citeste pe pagina urmatoare celelalte urmatoarele 13 cerinte ale mamicii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit