Magda Vasiliu (42 de ani) a scris, aseara, despre cum se mai simte baietelul ei, Vlad (7 ani), diagnosticat cu cancer. Despre situatia dificila in care se afla acum prezentatoarea de la Prima TV s-a aflat in urma cu cateva saptamani.

 

Iata ce a scris Magda Vasiliu pe contul sau de Facebook, la aproape 4 luni dupa ce a aflat despre boala de care sufera baietelul ei:

 

Azi am inceput reevaluarea , dupa 4 cure de chimioterapie. Situatia lui Vlad e mult mai buna, pentru ca e tratat civilizat, cu dedicare si responsabilitate, in conditii mai mult decat civilizate.

Dar, vad copii veniti din Romania, facuti praf, tratati aiurea, cu complicatii grave…au fost teoretic tratati conform protocoalelor oncologice europene…ma intreb atunci, de ce protocoalele dau rezultate aici, iar in Romania, nu…

Ii rog pe toti parintii care au copii cu cancer sa vorbeasca, sa-mi scrie, iar eu le voi face publice povestile..multi tac de frica, le e teama sa vorbeasca, ca si cum mai ai ceva de pierdut, cand ai un copil bolnav de cancer…astept sa-mi scrie cei care au curaj sa vorbeasca si astfel sa schimbe macar intr-o oarecare masura soarta unor copii, a unor copii bolnavi de cancer.

E vorba de copii…asta trebuie sa priceapa guvernantii, medicii si parintii..stiu ca sunt medici care refuza sa accepte transferuri in strainatate, sunt medici care au target la nr de transplanturi, altfel nu primesc fonduri….de ce tac parintii? Poate imi spune cineva, ca eu nu am reusit sa gasesc raspunsul….Sau, cum spune Cosmin Stoian (n. red. sotul prezentatoarei), probabil copiii sunt numere, cnp uri, care contabilizate, aduc fonduri unitatilor medicale…

 

magda vasiliu cancer

 

In acest moment, Vlad, baiatul Magdei Vasiliu, este tratat la un spital din Italia. In iulie 2016, prezentatoarea de la Prima TV publica o fotografie pe contul sau de Facebook (foto sus), dintr-o excursie de familie la Roma, capitala Italiei. Nimeni nu se astepta ca, un an mai tarziu, familia sa fie din nou in Italia, de aceasta data intr-o situatie pe care niciun parinte nu si-o doreste: cu copilul bolnav.

 

Surse foto: Facebook

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit