Madonna, regina muzicii pop, a implinit, pe 16 august, 59 de ani. Chiar de ziua ei, vedeta s-a aflat in Italia, unde a calarit, apoi a organizat o petrecere pe tema tiganilor la care au participat membrii familiei si prietenii apropiati.

La petrecere, Madonna a tinut sa faca o poza cu toti cei 6 copii ai sai, pe care a postat-o, vineri, pe reteaua de socializare Instagram.

Este o fotografie extrem de rara, in conditiile in care Madonna, in ciuda prezentei sale publice, isi fereste familia de ochii lumii.

Astfel, in fotografia publicata pe Instagram, Madonna apare inconjurata de copiii sai: Lourdes, in varsta de 20 de ani, Mercy James, de 11 ani, gemenele in varsta de 4 ani Stella si Esther, precum si de fiii Rocco, 17 ani, si David, 11 ani.

Iata ordinea in care apar persoanele in fotografie: Rocco, David Banda, Madonna, Mercy James, Lourdes, Estere si Stella.

Starul muzicii pop i-a adoptat pe Stella, Esther, Mercy si David din Africa. Madonna este mama biologica pentru fiica sa Lourdes, al carei tata este Carlos Leon, si pentru fiul sau Rocco, tatal caruia este Guy Ritchie. Gemenele au fost adoptate in luna februarie 2017, fiind originare din Malawi.

copii madonna

Sursa foto: Instagram

De la cuplu fericit la parinti cu responsabilitati. 10 reguli pentru o familie fericita

Fa-i ziua mai frumoasa: Trucuri de magie pentru copii

Sursa foto: Instagram

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit