Gasca Zurli a umplut Sala Polivalenta din Cluj-Napoca la cel mai nou spectacol al trupei, „Lumea lui Multumesc”. 5.000 de persoane au pasit in lumea prieteniei alaturi de Gasca Zurli, copiii invatand una dintre cele mai importante lectii din viata, prietenia adevarata.

Atmosfera de poveste i-a cucerit pe cei mici, precum si pe adulti. Timp de o ora, 5.000 de persoane au uitat de grijile de acasa, de sete, de foame.

„Nu pot descrie in cuvinte emotia, recunostinta si bucuria din sufletul meu. Clujul mi-a depasit toate asteptarile. Ardeleni din toate judetele au venit la Sala Polivalenta sa ne bucuram, impreuna, de o seara absolut speciala. Va multumesc din toata inima”, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Gasca Zurli.

Multumesc, personajul central al povestii, ajutat de Zana Buna le-a predat cea mai frumoasa lectie despre prietenie celor din Gasca Zurli. A facut-o, ca de obicei, cu ajutorul copiilor din sala si in stilul Zurli, prin cantece si joaca. La aceasta lectie, toti cei din sala au primit nota 10, cu coronita si felicitari.

Gasca Zurli aduce „Lumea lui Multumesc”, o lectie despre generozitate si iubire, in toata tara. Spectacolul despre valorile prieteniei merge mai departe, pe 19 martie, la Timisoara. Urmeaza Arad, apoi Sibiu. In total, 12 orase sunt pe harta Zurli.

10 lucruri mici pe care sa le faci zilnic pentru a avea un copil fericit

Mirela Retegan: „Pentru multi, a fi parinte inseamna multe responsabilitati si putine bucurii”. Solutia care rezolva toate problemele din relatia cu copilul

Credit foto: Gasca Zurli, Ovidiu Craiciu

 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit