Ministrul Educatiei, Liviu Pop, loveste din nou, dupa ce, acum cateva zile, a primit carti din partea protestatarilor care i-au cerut demisia si care au subliniat astfel greselile gramaticale facute in mod repetat de oficialul guvernamental.

Pop a explicat din nou sambata, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Digi FM, diferenta dintre greseala si eroare, dupa ce a fost criticat pentru afirmatia sa ca „greselile se pot corecta, dar erorile nu”.

Insa, la finalul emisiunii, ministrul a reusit sa faca o alta greseala. El si-a cerut scuze „anticipat” pentru greselile pe care le-a facut, scrie Digi24.ro.

„Sotia mea este profesor de engleza, cand i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se intampla cu eroarea, de asta ii spune marja de eroare, avem teoria erorilor in sondare”, a spus ministrul.

Temele pentru acasa, un chin? Aceste mici schimbari in programul copilului fac minuni!

Copilul tau, Maestrul tau

„A gresi e ceva personal, cand faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematica. Am vazut, intentionat urmaresc sa vad reactia, unii au cazut in capcana. Incet-incet, vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor”, a mai explicat oficialul.

La incheierea emisiunii, Liviu Pop a declarat: „Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, va asigur ca nu voi face nicio eroare”.

Poti vedea inregistrarea video a interviului de la DigiFM AICI.

 

Sursa foto: Digi24.ro

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit