Toți părintii sunt interesați să le ofere copiilor jocuri și activități care să le dezvolte inteligența și imaginația. Știi, deja, că jocul este instrumentul prin care se realizează dezvoltarea cognitivă a copilului, iar joaca în grup îi dezvoltă abilitățile sociale. Unul dintre proiectele care îmbină elementele de creativitate și de lucru în echipă este Expoziția Imaginației, proiect dedicat copiilor creativi care își transformă joaca în artă.

Dacă ai copiii cu vârste între 6 – 13 ani, pasionați de cărămizile LEGO®, îi poți înscrie pe www.expozitiaimaginatiei.ro cu o construcție inspirată din tradițiile românești, în echipe de 3 – 5 membri, până la data 31 martie.

Membrii echipelor vor folosi propriile cărămizi LEGO®, indiferent de mărime, culoare sau colecţie, urmând să le înscrie într-una dintre categoriile competiției: modă, gastronomie, arhitectură, ceramică, basme & povești.

Echipele trebuie să lucreze la realizarea construcției și să finalizeze lucrările în proporție de 70%, până pe data de 31 martie. Aceasta trebuie prezentată printr-un filmuleţ de maximum două minute care va cuprinde şi descrierea lucrării. Pentru validarea înscrierii, fiecare echipă trebuie să încarce în contul său de pe www.expozitiaimaginatiei.ro filmuleţul de prezentare.

PrintUlterior perioadei de jurizare, ce va avea loc în perioada 1 – 6 aprilie, cele mai creative construcţii vor fi premiate și expuse în cadrul expoziţiei finale, ce va fi găzduită în Băneasa Shopping City în perioada 6 mai – 1 iunie.

Toți membrii echipelor câștigătoare vor fi premiați de către organizatori și parteneri, iar Marele Premiu va consta într-o excursie de 5 zile la LEGOLAND® Germania pentru întreaga echipă. Pe lângă Marele Premiu, vor mai fi acordate premii la următoarele categorii: Premiul Publicului, Creativitate și Inovație.

Alte detalii despre regulament și toți pașii pentru înscrierea în proiect sunt disponibile pe www.expozitiaimaginatiei.ro.
Susține creativitatea, folclorul românesc și pofta de joacă a copilului tău!

Vă așteptăm cu drag!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit