Fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau un viitor de succes si cat mai multe realizari frumoase in viata. Totusi, sunt foarte putini cei care reusesc intr-adevar sa aiba succes si cu atat mai putini sunt cei care ajung sa fie recunoscuti la nivel mondial, asa cum este campioana noastra Simona Halep, care a castigat cupa la Roland Garros, la finalul saptamanii trecute.

Ieri, la finalul evenimentului de lansare a campaniei din acest an Grija pentru copii, organizata de Salvati Copiii Romania, cu sprijinul Dorna, am intrebat-o pe ambasadoarea acestei campanii, campioana mondiala la tenis Simona Halep cum anume au sustinut-o parintii ei astfel incat sa reuseasca sa aiba realizarile de care se bucura.

Si iata raspunsul pe care mi l-a dat Simona Halep:

„Parintii mei au fost cum sunt ceilalti toti parinti, sper, foarte aproape de mine, m-au incurajat cand am avut un moment mai greu in tenis. M-au sustinut si financiar ca sa pot sa ajung aici, astazi, si nu m-au certat niciodata cand am pierdut un meci sau cand nu am jucat ceea ce trebuie pe teren. Am avut intelegere din partea lor, am avut increderea parintilor ca se poate intr-o zi sa-mi indeplinesc visul si, bineinteles, emotia, dragostea pe care mi-au daruit-o si mi-au oferit-o zi de zi. Numai asa, consider eu ca am putut sa ajung la cel mai inalt nivel din tenis.”

In plus, Simona Halep a mai mentionat: „Parintii mei au fost alaturi de mine de cand am inceput tenisul. Ei m-au ajutat sa ajung unde sunt astazi. La fel ca si antrenorii, colegii, prietenii si toti ceilalti. Pentru ca atunci cand intri pe teren, esti emotionat, ai dureri de stomac, te simti rau, dar ei vin cu o imbratisare, cu o vorba buna si imi dau putere sa incerc sa dau ce am mai bun din mine”.

 

Daca ar fi sa extragem din raspunsul Simonei acele calitati ale parintilor care au ajutat-o sa reuseasca si sa aiba succes, acestea ar fi:

  • Au incurajat-o in momentele dificile
  • Au sustinut-o financiar sa-si urmeze visul
  • Nu au certat-o niciodata cand a facut greseli
  • Au inteles-o
  • Au avut incredere in ea si in visul ei
  • Au iubit-o si au facut-o sa simta ca este iubita prin cuvinte si gesturi

 

Pentru mine, personal, este o importanta lectie de viata de care cred ca ar trebui sa tinem cont toti parintii car ne dorim ca ai nostri copii sa aiba un viitor frumos!

Cele mai fericite 2 secunde din viata Simonei Halep

Simona Halep, mesaj special pentru copii dupa finala castigata la Roland Garros + POZE DIN COPILARIE

Sursa foto: Facebook Simona Halep

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit