Parintii si copiii cu varste intre 2 si 10 ani sunt asteptati duminica, 6 mai, intre orele 10:30-13:00, la Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5, Sala George Enescu (str. Gheorghe Petrascu nr. 49), sa se distreze si sa se relaxeze intr-un cadru prietenos la un evenimentul special dedicat copiilor – Kids Play & Fun.

Iata programul evenimentului, care este unul interactiv pentru copii:

Intre orele 10:30-11:30, intr-un spatiu deosebit, copiii se intalnesc cu personaje din povesti, se joaca – sotronul, cel mai inalt turn, x si o cu printese si printi, twister si participa la concursuri precum golful florilor, jaloane colorate.

In intervalul 11:30-12:30 parintii si copiii vor viziona spectacolul „Petrecere cu peripetii” al Trupei Pam Pam.

Petrecerea este una inedita: o calatorie cu balonul cu aer cald in Rusia, la prietenul Ivan! Participantii vor face cunostinta cu copii din intreaga lume, vor canta si vor dansa, vor invata despre prietenie si respect.

Spectactorii vor participa alaturi de actori la cele mai interesante petreceri de pe glob, insotiti de muzica si dansuri specifice din India, China si continentul African.

In intervalul 12:30-13:00, copiii vor face fotografii cu actorii si vor primi autografe, zambete si voie buna din partea personajelor Pia, Kitio si Vio. Va fi si un spatiu dedicat workshopurilor pentru copii: coronite de printi si printese, surprize pregatite de Zana Maseluta.

Participantii vor avea sansa sa castige premii la Tombola. Fiecare copil va primi un cadou din partea organizatorului.

Preturile biletelor sunt: 25 RON si 35 RON / persoana (adult sau copil)

Iti poti cumpara biletul pe IaBilet.ro sau din: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit