Ana Zidarescu

Ana Zidarescu

Cofondator la Centrul de Parenting
Buna! Sunt Ana Zidarescu, jumatatea Centrului de Parenting :) Mamica din 2012, aduc in fiecare dintre articolele mele toata experienta de peste 10 ani ca jurnalist in presa nationala si informatia noua pe care eu insami am cautat-o despre cresterea frumoasa si plina de iubire a fiului meu. Scriu pentru mine, in primul rand, sa invat sa fiu o mama mai buna. Ma bucur de viata, sunt recunoascatoare pentru tot ceea ce am si imi doresc ca fiul meu sa ajunga sa fie mandru de mine: ca mama, ca om. Iata articolul meu de astazi:
Ana Zidarescu

Ikea anunta parintii sa readuca la magazin un produs, dupa ce mai multi copii s-au ranit jucandu-se cu el. Este vorba despre pelerina de liliac LATTJO.

Magazinul IKEA din Bucuresti a vandut, din noiembrie 2015, 129 de pelerine de liliac LATTJO, la pretul de 49,99 lei.

“IKEA recheama pelerina de liliac LATTJO dupa ce trei copii au avut urme si zgarieturi in zona gatului in timpul jocului. Pelerina s-a blocat si nu s-a putut desprinde cu usurinta.

Niciun copil nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa, pentru a preveni riscul de strangulare sau de ranire in jurul gatului, IKEA a luat masuri de precautie si va retrage produsul (…)

pelerina liliac ikea LattjoClientii care au cumparat pelerina de liliac LATTJO (foto dreapta) sunt invitati la departamentul Relatii Clienti din magazin (n.red din Baneasa) pentru a primi inapoi integral suma de bani platita pe produs incepand chiar de astazi.

Dovada platii (bonul) nu este necesara pentru o returnare integrala a sumei”, se precizeaza in comunicatul de presa al IKEA, publicat ieri pe site-ul companiei.

Astfel, parintii care au cumparat de la IKEA pelerina de liliac LATTJO nu trebuie sa nu ii mai lase sa se joace cu ea si, daca vor banii inapoi, sa o aduca inapoi la magazinul IKEA. Produsele nu se mai gasesc in prezent in magazin.