Ikea anunta parintii sa readuca la magazin un produs, dupa ce mai multi copii s-au ranit jucandu-se cu el. Este vorba despre pelerina de liliac LATTJO.

Magazinul IKEA din Bucuresti a vandut, din noiembrie 2015, 129 de pelerine de liliac LATTJO, la pretul de 49,99 lei.

“IKEA recheama pelerina de liliac LATTJO dupa ce trei copii au avut urme si zgarieturi in zona gatului in timpul jocului. Pelerina s-a blocat si nu s-a putut desprinde cu usurinta.

Niciun copil nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa, pentru a preveni riscul de strangulare sau de ranire in jurul gatului, IKEA a luat masuri de precautie si va retrage produsul (…)

pelerina liliac ikea LattjoClientii care au cumparat pelerina de liliac LATTJO (foto dreapta) sunt invitati la departamentul Relatii Clienti din magazin (n.red din Baneasa) pentru a primi inapoi integral suma de bani platita pe produs incepand chiar de astazi.

Dovada platii (bonul) nu este necesara pentru o returnare integrala a sumei”, se precizeaza in comunicatul de presa al IKEA, publicat ieri pe site-ul companiei.

Astfel, parintii care au cumparat de la IKEA pelerina de liliac LATTJO nu trebuie sa nu ii mai lase sa se joace cu ea si, daca vor banii inapoi, sa o aduca inapoi la magazinul IKEA. Produsele nu se mai gasesc in prezent in magazin.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit