Saptamana viitoare e 1 Martie! Martisorul și Ziua Femeii se apropie rapid, iar goana dupa cadouri a inceput deja. E important sa nu uitam, totusi, ca luna femeii inseamna mai mult decat shopping. Inseamna sa profitam de ocazie pentru a petrece timp cu prietenele si a face lucruri impreuna.

Si unul dintre aceste lucruri pe care le puteti face impreuna in aceasta perioada este sa mergeti la Dichisar de Martisor, targul celei mai mari comunitati creative din Romania, Breslo.ro. In cadrul Dichisar sunt imbinate shopping-ul cu o atmosfera amuzanta si primitoare, un bun pretext pentru a iesi din casa in weekend-ul care urmeaza.

Dichisar de Martisor are loc sambata si duminica, 25-26 februarie, intre orele 10:00 si 20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii). Intrarea este gratuita. Poti vedea mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Produsele pe care le vei gasi aici sunt realizate de tineri designeri si creatori de handmade de pe Breslo.ro. Iată mai jos un mic preview cu recomandări de la organizatori. Lăsați-vă inspirați și notați în agendă, weekend-ul acesta mergem la #Dichisar!

Iata cateva idei de cadouri de 8 Martie pe care le vei gasi sambata si duminica la Dichisar de Martisor:

  • bijuterii din argint si aur
  • haine cu broderii pretioase
  • fusta cu flori Handmademylove
  • pandantiv cu puf de papadie, EmilyRay
  • pandantiv semiluna, Brielle Bijoux
  • pandantiv de ceramica pictata, GloryBox
  • flori textile, Dream Butterfly
  • cadouri in traditiile romanesti, reinterpretate si traduse in estetica urbana, cu umor, sensibilitate si creativitate.

De ce criticile nu ajuta. 10 solutii cum sa corectezi greselile copilului fara sa-l critici

Cum economisesc timp. 7 lucruri pe care le fac impreuna cu copilul

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit