Odata cu aparitia primului copil in viata ta, pasesti intr-o lume total noua care, in ciuda faptului ca ai citit si ai auzit lucruri despre ea, pare uneori extrem de provocatoare. Viata de parinte inseamna dorinta profunda de a-i asigura copilului tau cele mai bune conditii, de a-i oferi o educatie academica si emotionala care sa-l pregateasca pentru viata reala.

Stim cu totii ca ceea ce face astazi parintele reprezinta caramizile pe care le pune la baza personalitatii copilului de maine, adica a viitorului adult si, din acest motiv, facem ceea ce depinde de noi pentru a-i ajuta pe parinti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru educarea frumoasa si armonioasa a copiilor lor.

La Centrul de Parenting, credem in valori precum comunicarea eficienta, dezvoltarea emotionala, mentinerea relatiilor profunde si autentice intre parinti si copii, petrecerea unui timp de calitate impreuna. Aceleasi valori in relatia parinte-copil le impartasesc si oamenii din spatele Happy Cinema Bucuresti, cinematograful din incinta Liberty Center. Si, pentru ca ne dorim aceleasi lucruri pentru parintii, copiii si familiile din Romania, ne-am unit fortele intr-un proiect: Happy Parenting.

Concret, Happy Parenting inseamna filme care abordeaza relatiile dintre parinti si copii vizionate la Happy Cinema Bucuresti si urmate de workshop-uri gratuite facilitate de Ana Batca si Ana Zidarescu, fondatoarele Centrul de Parenting. Mai mult decat atat, Happy Parenting este o ocazie unica de a intelege in profunzime ce se intampla in relatia parinte-copil si de a gasi raspunsuri la orice intrebare care te framanta in legatura cu copiii.

Pornind de la metafora filmului si folosind exemple, solutii de la specialisti si tehnici de coaching, ai contextul perfect pentru a gasi cele mai potrivite raspunsuri la situatia ta.

Te asteptam cu drag la primul eveniment Happy Parenting, marti, 5 septembrie, incepand cu ora 19:00. Dupa ce vom viziona filmul „Tata sau mama” („Papa ou maman”), un film despre divortul unei familii cu copii, vom avea o discutie cu tema „Copilul in fata divortului parintilor. Cum sa fii un parinte bun dupa separare”.

afis happy-parenting

Iti poti rezerva participarea la filmul din cadrul programului Happy Parenting si la workshop-ul de dupa vizionare pe site-ul Happy Cinema (in acest caz, pretul biletului pe care il vei plati la cinematograf, inainte de vizionare, este de 22 lei) sau poti plati pretul promotional al biletului, de 11 lei, pe Cinemagia.ro.

Te asteptam cu drag la primul eveniment Happy Parenting si la toate evenimentele care vor urma!

Fii la curent cu filmele si workshop-urile Happy Parenting pe pagina de Facebook a evenimentului Happy Parenting: filme si dezbateri despre parenting.

 

Echipele Centrul de Parenting & Happy Cinema Bucuresti

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit