Gasca Zurli a incheiat turneul „Puterea Cornetelor” care a cuprins 11 orase, 12 spectacole si peste 20.000 de oameni care au invatat ca zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care il pot purta zi de zi.

Gasca Zurli si-a propus sa faca Romania sa zambeasca si a facut asta timp de o luna. Din Banat pana-n Moldova, din Oltenia-n Muntenia, trupa a trasat itinerariul Zambetului Zurli. Pe Harta Zurli sunt asezate zambete, emotii, pupici, imbratisari si momente care pe cei mici i-au facut sa rada in hohote, iar pe oamenii mari sa redevina copii pentru cel putin o ora.

Parintii au avut prilejul sa invete sa se joace cu copiii lor, sa reinvete sa zambeasca, iar mai apoi sa ii faca si pe cei din jurul lor sa rada . Sa desenezi un zambet pe fata copilului tau poate fi cel mai frumos si linistitor lucru pe care il faci intr-o zi. Gasca Zurli i-a invatat pe cei care au venit la spectacolele din turneu ca zambetul este cea mai puternica “arma” impotriva tristetii si ca zambind poti intoarce o situatie neplacuta in favoarea ta.

Mirela Retegan: „Sunt o mama spectator”. Care e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru copilul tau

Cum calmezi crizele din magazin ale copilului. Solutia Mirelei Retegan, creatoarea „Gasca Zurli”

Salile au fost pline de copii, parinti, bunici si unchi ori matusi. In fiecare oras, oamenii au fost receptivi, jucausi, gata sa nu se mai ia atat de tare in serios in relatia cu copiii lor, si sa se joace, pur si simplu.

Nelipsita din povestile Zurli, Tura Vura este singura care a refuzat sa zambeasca. Sub niciun chip nu a facut-o si, pentru ca este invidioasa din fire pe toti cei care rad si se joaca, a nascocit un plan prin care a reusit, pentru o scurta perioada de timp, sa fure Zambetul. L-a recuperat Gasca, ajutata de piticii din salile de spectacol. O poveste frumoasa, pentru fiecare om, indiferent de varsta, care ne reaminteste ca viata e mai frumoasa si mai blanda atunci cand o traiesti zambind.

Mirela Retegan: „Pentru multi, a fi parinte inseamna multe responsabilitati si putine bucurii”. Solutia care rezolva toate problemele din relatia cu copilul

Cum le dam „disconnect” copiilor nostri, fara sa ne dam seama. Ajuta-ti copilul sa-si incarce bateriile [VIDEO]

 

Sursa foto: Gasca Zurli

 

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit