Gasca Zurli incheie anul 2018 cu spectacolul „Zambetul din cutie”, la Sala Palatului. In fata a mii de oameni si pentru prima oara in istoria Zurli, cele 16 personaje create de Mirela Retegan au facut ca scena sa prinda viata, iar magia sa se intample.

Inca de la intrarea in Sala Palatului, cei mici au fost intampinati de spiridusi veseli care le-au oferit micutilor cate un clopotel, iar apoi i-au invitat la joaca. Luminitele, fulgii de nea imprastiati de ajutoarele lui Mos Craciun, globuletele colorate, agatate in braduti si bucuria celor prezenti au creat o atmosfera de basm.

Chiotele de bucurie ale copiilor s-au auzit in toata Sala Palatului. Oamenii mari veniti la spectacol au facut echipa cu generozitatea, rabdarea si zambetul si s-au transformat in Ajutoarele Mosului. Au adus sute de pachete pentru campania „Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!”, iar spiridusii le-au daruit, la schimb, cate un glob Zurli.

Vrei sa vezi fericirea in ochii copilului? Atunci, lasa-i lacrimile sa curga

7 sfaturi pentru parintii care vor un copil fericit la scoala si acasa

Odata inceput spectacolul, toata sala a intrat in povestea spectacolului, devenind, la randul ei, un personaj cheie.

Emotiile au condimentat show-ul, au fost momente unice in care toata lumea a cantat impreuna cu Gasca. Cand Tura Vura a distrus cadourile pregatite de Gasca, spiridusii Zurli, la semnalul dat de Tanti Prezentatoarea, au creat un lant in sala prin care au trimis pe scena cutiile pline de cadouri aduse de cei prezenti la spectacol.

Surpriza serii si invitatul special al spectacolului a fost Mos Craciun! Si-a facut aparitia pe neasteptate, a aparut in sala chiar dintre spectatori. Moment in care toti copiii s-au ridicat si i-au cantat Mosului cantecul sau preferat.

Seara s-a terminat cu peste 4000 de oameni, in picioare, aplaudand, si cu peste 30 de personaje pe scena, luandu-si la revedere de la cei prezenti.

Gasca Zurli incheie astfel un an 2018 in care a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, a strabatut tara in lung si-n lat pentru a pune Zambetul Zurli pe harta Romaniei, un an in care a dus bucuria si Zambetul in Europa, prin spectacolele sustinute in afara tarii.

13 mituri moderne care distrug increderea mamicilor in ele insele + 3 recomandari de carte

Cum arata „cusca emotionala”, blocajul emotional care ii tine pe oameni pe loc

Iata cateva imagini de la spectacolul „Zambetul din cutie”, desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti:

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Gasca Zurli

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit