Miercuri, 25 octombrie, circa 5.000 de persoane au mancat, impreuna cu Gasca Zurli, la Sala Polivalenta din Bucuresti, o supa invizibila, in cadrul spectacolului „Hai la masa!”, cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan, anunta un comunicat al Gasca Zurli.

Aceasta productie aduce pe scena personaje noi, pe Bucatarasul Zurli, aliatul parintilor in bucatarie, cel care reuseste sa le redea copiilor pofta de mancare, si ajutorul sau, Lulu. Acest spectacol isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa.

Zana Buna si-a cantat cantecul, in zbor,  dintr-un leagan aparut ca prin magie. Bucatarasul Zurli a fost ajutat de toti spectatorii, cu linguri invizibile, sa faca o supa de 4.750 de portii.

Spectacolul, o explozie de culoare si lumina, i-a purtat pe parinti si copii intr-un carusel de emotii, intre lacrimi si hohote de ras. Atat copiii, cat si parintii au cantat si au dansat pe cantecele interpretate de personajele preferate.

Spectacolul jucat la Bucuresti  este al noualea din seria celor incluse in turneul national pe care Gasca Zurli l-a planificat pentru toamna acestui an.

Mirela Retegan: „Pentru multi, a fi parinte inseamna multe responsabilitati si putine bucurii”. Solutia care rezolva toate problemele din relatia cu copilul

Gasca Zurli pleaca in turneu cu cel mai nou spectacol al trupei, „Hai la masa!”

Cum calmezi crizele din magazin ale copilului. Solutia Mirelei Retegan, creatoarea „Gasca Zurli”

Zurli este cea mai mare companie privata de spectacole pentru copii, din Romania, nascuta in mintea si in inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen national.

Gasca Zurli reuseste sa adune la spectacole zeci de mii de parinti si copii. Cu spectacolul de la inceputul lunii octombrie, Gasca Zurli a umplut Sala Polivalenta, devenind primul artist roman care reuseste acest lucru. Sala Polivalenta din Craiova si Sala Plataului sunt doar cateva din cele mai mari sali de spectacol din tara, pe care Gasca Zurli le-a umplut in ultimul an, si a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Stirbey, fara nici un alt nume pe afis.

Mai mult decat atat, Gasca Zurli detine un record la bilete vandute – in medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns in peste 30 de orase din Romania, Marea Britanie, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gasca Zurli are record de sali sold-out in Romania si strainatate, iar hit-ul „Am o casuta mica”, cu peste 48 de milioane de vizualizari pe YouTube, le apartine.

Iata cateva imagini de la spectacolul de ieri:

gasca-zurli-5

gasca-zurli-4

gasca-zurli-2

gasca-zurli-3

Sursa foto: Gasca Zurli

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit