Colicii sunt o problema care afecteaza foarte multi bebelusi. Si stii ca bebe are colici pentru ca, desi este hranit, iar scutecul este proaspat schimbat, in patut este agitat, isi freaca piciorusele, plange si se inroseste la fata. Il doare burtica pentru ca este balonat si nu poate dormi.

Colicii sunt o problema frecventa in primele trei luni de viata ale bebelusului. Dupa ce va trece de perioada colicilor, bebelusul poate sa mai aiba ceva probleme cu burtica, mai ales dupa ce incepe diversificarea : constipatia lui bebe este o alta cauza de disconfort.

Ca proaspat parinti sigur nu aveti timpul liber necesar pentru a afla despre cele mai noi metode de a ajuta bebelusul cu colici sau cel constipat. Dar noi am aflat despre un gadget chiar util. Numele s-ar putea sa va amuze, dar chiar nu va mai conta in momentul in care bebe se va simti mai bine datorita lui.

Dispozitivul Babywind denumit atat se sugestiv „Partaitor pentru sugari” a fost creat ca urmare a necesitatilor copiilor si parintilor. Este o solutie simpla in cazul acumularii de gaze intestinale, precum si in caz de constipatie.
Este usor de utilizat, rapid si sigur pentru copiii cu burtica balonata si inlocuieste cu succes folosirea termometrului in scopul de a elibera gazele.

Este confectionat dintr-un material medical special, moale si are o forma ergonomica inovatoare, prevazuta cu limitator pentru protectie. Aceste caracteristici fac ca utilizarea zilnica sa fie simpla pentru parinti si sigura pentru sugari. Comparativ cu alte dispozitive, datorita formei speciale si a transparentei, acesta poate fi curatat mult mai usor.

Cum functioneaza?

Aplicati ulei pentru copii pe capatul mai ingust al dispozitivului. Culcati copilul pe spate si ridicati-i picioarele catre fata, apoi introduceti cu grija capatul ingust al tubului in anus, ca si cum ati folosi un termometru. Dupa eliminarea gazelor, usurarea este resimtita imediat.

Babywind poate fi folosit de la nastere si nu are efecte adverse. Totusi, nu se recomanda utilizarea mai des de 4 ori pe zi. Utilizarea normala nu dureaza mai mult de 5 minute.

Evident, dispozitivul poate fi curatat cu apa si sapun sau lichid antibacterian pentru maini sau daca se considera necesar, poate fi chiar dezinfectat in apa clocotita. Mai multe informatii gasiti pe www.babywind.ro

 


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit