Trecerea de la biberon la cana poate sa inceapa in jurul varstei de 6 luni. Este recomandat sa nu se amane prea mult acest moment. Cu cat se va prelungi folosirea biberonului, cu atat va fi mai atasat cel mic de el. Biberonul ii da un sentiment de confort si siguranta.

Atunci cand copilul capata dexteritate si poate tine in mana cu succes obiectele, fara a varsa continutul lor, poti incepe sa faci trecerea completa la cana. Ai rabdare si introdu noua schimbare treptat. Incepe prin a inlocui biberonul cu cana atunci cand ii dai sa bea ceai, suc natural, apa. Odata ce se obisnuieste cu cana, poti incepe sa ii dai si laptele cu cana, eliminand biberonul treptat, cate o masa pe saptamana. La inceput poate fi reticent, dar nu renunta usor. Daca ii vei spune ca a crescut si acum poate folosi o cana, la fel ca tine sau fratii lui, va fi incantat.

Trecerea de la biberon la cana va fi mai usoara cu Philips Avent, care a creat o cana intermediara, cana Avent 6 luni, pastrand tetina confortabila a biberonului si adaugand manere specifice canilor pentru copii. In asa fel, copiii se pot bucura de partea familiara a biberonului, dezvoltandu-si in acelasi timp simtul coordonarii si dexteritatea. Descopera intreaga gama de cani Avent.

Dupa ce stapaneste bine folosirea canii intermediare, poti alege din numeroasele modele Philips Avent, care nu permit varsarea apei in timpul incercarilor de independenta. De exemplu, cana cu pai Avent, etansa si usor de folosit de copii.

Cana Philips Avent “Sunt Mare” se bucura de mare success, atat datorita denumirii cat si datorita usurintei cu care o folosesc cei mici. Ea il ajuta pe copil sa faca trecerea la modul de a bea ca un adult, fara a se murdari sau uda. Supapa unica fara varsare este activata de buze si ii permite copilului sa bea de pe toata marginea, exact ca intr-o cana pentru adulti.


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit