Bebelusii si copiii mici nu se simt confortabil in timpul vizionarii obisnuite a unui film la cinematograf. Cei mici se pot speria de sunetul prea tare, de imaginile care se schimba rapid din reclamele difuzate inainte de film sau de lipsa unei alte surse de lumina.

Din acest motiv, parintii planuiesc cu mare grija prima vizita la cinema a copilului. Aleg cu grija filmul si aleg si momentul potrivit, de regula nu inainte ca cel mai sa implineasca varsta de 3 sau 4 ani.

Insa, Happy Cinema Bucuresti anunta un program special de filme pentru parintii cu copii mici si chiar cu bebelusi. Incepand din aceasta luna, Happy Cinema Bucuresti organizeaza o sectiune speciala in program cu vizionari dedicate mamicilor si taticilor cu bebelusi.

In cadrul acestui program, anumite filme de top vor fi prezentate in conditii speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar in sala luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelusii sa nu se sperie. In plus, la inceput nu vor rula trailere si reclame. Atmosfera calma din sala de cinematograf ii va face pe noii parinti sa scape de stres si sa se relaxeze la cinema.

Prima vizionare va avea loc maine, sambata, 17 iunie, la ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie cu Scarlett Johansson.

„Am considerat ca este oportun sa oferim sansa parintilor cu bebelusi sa se bucure de experienta mersului la cinema fara teama ca alti spectatori vor fi deranjati. In plus, parintii pot petrece un timp de calitate impreuna cu bebelusii si nu trebuie sa caute bona ca sa mearga la film. Dorim sa sustinem si socializarea mamicilor si taticilor si sa le oferim ocazia de a vedea si discuta despre cele mai noi premiere”, declara Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.

Happy Cinema Bucuresti se afla in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii.

De ce sa cresti un copil cinefil

11 jocuri si activitati cu copilul de un an

Sursa foto: Pexels

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit