Festivalul Zurlandia revine astazi, duminica, 18 iunie, pe Domeniul Stirbey din Buftea. In urma inspectiei efectuate de Jandarmeria Romana si organizatori, s-a decis ca festivalul sa fie reluat astazi.

Festivalul Zurlandia a fost intrerupt, ieri, dupa ce o furtuna violenta s-a declansat, in jurul orei 16:00, in orasul Buftea.

Zonele afectate de furtuna au fost izolate. Autoritatile au dat asigurari ca activitatile pot fi desfasurate in cele mai bune conditii.

Organizatorii au o surpriza pentru toate persoanele care au venit sambata in Zurlandia sa se intalneasca cu Gasca Zurli. Astazi, trupa va sustine 3 reprezentatii cu cel mai nou spectacol, in premiera pe scena de la Zurlandia, Cinghilinghi.

Primul spectacol Gasca Zurli incepe la ora 11:00, al doilea la 15:00 si al treilea la ora 18:00.

Incepand cu ora 20:00,  pe scena Zurlandia va urca Smiley.

„Le multumesc tuturor fanilor nostri care au inteles ca a fost o situatie de forta majora. Din pacate, nu putem controla vremea. Pentru mine siguranta spectatorilor este pe primul loc. Le multumesc din inima pentru iubire si sustinere tuturor parintilor si copiilor care au fost sambata la Domeniul Stirbey si ii astept cu drag pe toti duminica la Zurlandia”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Gasca Zurli.

Activitatile continua duminica in corturile special amenajate, astfel puteti merge in Cortul Parintilor, Antena PlayGround, va urca pe scena Magi (Marian Ralea) si Fundatia Abracadabra, iar spectacolele de magie si teatru se vor tine pe scena principala.

Organizatorii ii sfatuiesc pe parinti si pe copii sa vina echipati cu umbrele, pelerine de ploaie, cizme de cauciuc si impermeabile.

Iti doresti un copil cu incredere in sine? Iata 12 lucruri pe care sa nu le faci niciodata

Modul simplu prin care iti poti ajuta copilul sa fie creativ si fericit

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit