Fundatia Noua Generatie a decis sa intrerupa Festivalul Zurlandia din cauza furtunii declansate in jurul orei 16:00, in orasul Buftea.

Din motive de securitate, toate activitatile desfasurate in cadrul festivalului au fost suspendate pana la noi informatii.

O furtuna extrem de violenta s-a declansat in jurul orei 16.00 asupra Domeniului Stirbey, cu ploi torentiale. Un copac a cazut din pricina vantului puternic, ranind o femeie. Aceasta a fost imediat preluata de catre un echipaj SMURD si dusa la spital. Medicii sustin ca viata nu i-a fost pusa in pericol.

„Le multumesc tuturor celor cateva mii de oameni care au venit azi in Zurlandia, dar am decis la recomandarea ISU suspendarea evenimentului. Pentru mine cea mai importanta este siguranta spectatorilor nostri. Le multumesc profesionistilor de la Jandarmeria Romana, care ne-au ajutat sa evacuam publicul intr-un timp foarte scurt si in conditii de siguranta, pentru a nu pune in pericol viata copiilor si parintilor prezenti la eveniment. A fost o furtuna extrem de puternica, in doar cateva minute vijelia si ploaia torentiala au cuprins Domeniul Stirbey. Va multumesc tuturor pentru intelegere si pentru sustinere”, a declarat Mirela Retegan, fondatorul Companiei de evenimente Zurli.

Organizatorii urmeaza sa revina cu detalii referitor la programul pentru duminica, a doua zi a Festivalului Zurlandia. Decizia va fi luata in functie de recomandarile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

5 lucruri pe care le fac familiile cu adevarat fericite. Sunt atat de simple!

De ce sunt copiii innebuniti dupa kendama si fidget spinner

Sursa foto: Arhiva personala

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit