Pe langa facilitatile pe care le ofera cel mai mare parc acvatic din tara – tobogane si piscine facute special pentru varstele si inaltimile copiilor, plaja cu nisip auriu, piscina cu valuri, Lazy River si Splash Attack –  Divertiland Water Park organizeaza in fiecare zi de vineri workshop-uri gratuite care ii ajuta sa invete lucruri noi distrandu-se in acelasi timp, anunta un comunicat al parcului acvatic.

Vinerea aceasta, 23 iunie, intre ora 15:00 si 17:00, GrittyHub vine sa-i invete pe copii (si nu numai) cum apa poate fi uimitoare nu doar cand ne zbenguim in piscina, demonstrand cate experimente se pot face cu ea.

„GrittyHub si-a propus sa devina clubul copiilor cu pasiuni pe bune! Obiectivul nostru central este antrenamentul psihologic inteligent si inovativ al caracterului la copii si parintii acestora. Cu copiii antrenam abilitatile de caracter prin jocuri explozive si experimente captivante cu traineri care folosesc comunicarea ecologica si viziune caracteriala. Cu adultii dezlegam un puzzle in urma caruia, aplicand principiile de dezvoltare a mintii, vor avea relatii sanatoase si infloritoare cu copiii lor. Vara aceasta ne conectam impreuna in Tabere Urbane, Ateliere de Weekend, Mini-knowledge si Evenimente de educatie avangardista. In aceasta vineri va invitam la Divertiland sa va provocam la experimente distractive, dar si pline de wow in care vedeta principala e apa!”, spune Liliana Hadji, consilier psihologic, trainer, doctor in cinematografie si media, cofondator Gritty Education.

Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park le ofera bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras. Dotarile sunt de nivel international si includ 22 tobogane, piscina cu valuri, singurul Lazy River din tara, plaja cu nisip, piscina olimpica si 9 restaurante.

Zeci de instructori profesionisti asigura lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si padboll. La Divertiland, aflat la iesirea din cartierul Militari, se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland. Este deschis de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 20:00.

40 de idei ieftine sau gratuite cum sa-ti petreci vacanta de vara cu copilul

Amandoi vin la tine sa le rezolvi conflictele? Cand taticul este ca un frate pentru copil: “Mami, uite ce a facut….”

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit