Miercuri, 4 martie, intre orele 18:30 şi 20:30, Institutul Cervantes devine locul de intalnire al parintilor si specialistilor in domeniu ce vor discuta despre problemele intampinate in cresterea si dezvoltarea micutilor si cum pot fi rezolvate acestea.

Intre orele 18:30 – 20:30, Institutul Cervantes (Bd. Regina Elisabeta nr. 38) gazduieste evenimentul Smart Parents cu tema “Impactul laudelor şi incredea de sine la copii”, un eveniment special gandit sa ofere parintilor posibilitatea de a adresa intrebari si de a primi raspunsuri la probleme si incercarile cu care se confrunta.

Vom discuta pe larg despre impactul pe care il are relatia cu propriul copil si felul in care este laudat, despre programul Sleeptalk – ce probleme rezolva si cum se poate face acest lucru, dar si despre stima de sine a copilului si despre tipurile de atasament cu Eugen Popa – specialist in comunicarea cu bebelusii, prescolarii si scolarii si Angela Nutu – coach, trainer si specialist in comunicarea cu bebelusii, pescolarii si scolarii.

In plus, o vom avea alaturi de noi si pe doamna Manuela Lupascu – medic coordonator LLLDental care ne va vorbi despre importanta igienei orale la micuti, dar si cele mai frecvente probleme stomatologice pe care le întampinam la ei.

Participantii vor fi intampinati cu un candy bar ce le vor incanta papilele gustative, dar vor participa si la o tombola cu premii surpriza. In plus, toti participantii vor primi la final cadouri speciale oferite de catre partenerii nostri de la Flormar. De asemenea, unul dintre parinti va avea ocazia sa castige un atelier: Speak Up Kids – atelier de comunicare pentru copii. Acesta este oferit de Mr Mentorus, un club de dezvoltare personala pentru cei mici.

De asemenea, veti avea ocazia sa asistati la un moment artistic de mare exceptie “pus in scena” de Raluca Nita – general managerul salii de fitness si aerobic Bebgym.

Micutii sunt asteptati alaturi de parinti la evenimentele Smart Parents, un personaj de basm ii va astepta cu drag. Impreună cu acesta vor desena, vor face face panting, vor face animalute din baloane colorate si se vor distra de minune.

Fiind un eveniment cu inima deschisa, si portile noastre sunt deschie tuturor. Taxa de participare la eveniment este 15 lei/adult, iar copiii pot participa gratuit, astfel incat fiecare parinte care isi doreste sa participe sa o poata face.

Inscrierea se poate face la adresa de mail raluca.zdrobis@smartandhappychild.ro sau la numarul de telefon 0736.072.449.

Educatia copiilor este unul dintre cele mai grele „examene” dintre toate cele pe care trebuie sa le sustina parintii. Pentru ca de ei depind dezvoltarea corecta, frumoasa si armonioasa a micutilor, adultii de maine, viitorul societătii noastre. In acest context, Smartandhappychild.ro isi doreste sa fie „inteleptul” familiei tale. Mai exact, SHC se vrea a fi o unealta educationala dedicata parintilor care isi doresc sa ofere copiilor un start cat mai bun in viata, dar si un parcurs lin pana cand acestia vor ajunge adulti de maine.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit