Este minunat momentul in care devii mamica. Insa, nu este mereu amuzant. Cel putin in primele luni experimentezi situatii mai putin elegante. Sunt sentimente pe care doar o mamica le poate intelege. Astfel ca, doar pentru voi, dragi mamici, artista scotiana Lucy Scott a realizat o serie de ilustratii al caror umor este inteles doar de mame.

Artista ilustreaza mici momente din viata de zi cu zi si surprinde victorii mici care, pentru noi, inseamna enorm. Ideea jurnalului de peste 100 de pagini, Doodle Diary of a New Mom: An Illustrated Journey Through One Mommy’s First Year (lansat pe 7 aprilie 2015) a pornit de la faptul ca, oricat de mult s-a documentat inainte de a deveni mamica (in 2012), nimic nu a putut sa o pregateasca pe autoare pentru sarcina solicitanta legata de grija pentru copilul sau: lipsa somnului, oboseala acuta, scutecele murdare, chiar si pregatirea pentru o scurta plimbare.

La aproape trei ani de la nasterea primului sau copil, autoarea isi aduce aminte, cu umor, acum, de primele luni cu bebelusul sau. Iata cateva dintre imaginile realizate de artista in cartea lansata in urma cu o saptamana:

diary of a new mom 3 diary of a new mom 4 diary of a new mom 5 diary of a new mom 6 diary of a new mom 7 diary of a new mom doodle diary of a new mom

Sursa foto: Lucy Scott/Running Press

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit