Toti copiii si prescolarii din toate judetele din tara, inclusiv cele afectate in mod deosebit de ninsorile si gerul din ultima perioada, revin astazi la ore.

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), toti copiii din Romania ar fi trebuit sa inceapa cursurile de lunea trecuta, pe data de 9 ianuarie. Cu toate acestea, in o parte din judetele din tara, inclusiv in Municipiul Bucuresti, copiii nu au putut merge la ore din cauza gerului, a viscolului si a ninsorii.

Iata care sunt urmatoarele vacante ale elevilor din acest an scolar:

  • vacanta intersemestriala, in perioada 4-12 februarie
  • vacanta de primavara, in perioada 19-30 aprilie
  • vacanta de vara, in perioada 17 iunie-10 septembrie

Liceenii din clasele terminale vor incheia anul scolar pe 26 mai. Iar elevii care finalizeaza clasa a VIII-a vor incheia anul de invatamant pe data de 9 iunie.

„11 lucruri pe care as vrea ca toti parintii sa le stie”. Sfaturi de viata de la un pediatru celebru

„Nu vreau sa merg la scoala!” Cum afli adevarata cauza si cum motivezi copilul

Cursurile scolare au fost suspendate in totalitate, vineri, in Ialomita (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiile Slobozia, Urziceni si Fetesti), Braila, Giurgiu, Maramures, Buzau, Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si in municipiul Bucuresti, conform datelor Ministerului Educatiei.

Totodata, cursurile scolilor erau suspendate partial, vineri, in judetele: Cluj, Tulcea, Valcea, Prahova, Dambovita, Hunedoara, Caras-Severin, Olt, Galati, Iasi, Alba, Satu Mare.

 

 

Sursa foto: Pixabay

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit