Scoli, gradinite, licee particulare, tabere si cluburi de copii vor fi prezente timp de 3 zile, in cadrul expozitiei si evenimentelor din cadrul Bucharest School Fest. Potrivit organizatorilor, cea de-a treia editie a Bucharest School Fest se va desfasura de vineri, 24 februarie, pana duminica, 26 februarie, in incinta Baneasa Shopping City – GaleriaFeeria.

Salonul educatiei particulare este singurul eveniment dedicat activitatilor curriculare si extra curriculare din invatamantului privat, alternativ si multicultural bucurestean.

Iata cateva dintre institutiile care si-au anuntat participarea la Bucharest School Fest: Liceul Teoretic International de Informatica – ICHB, International School of Bucharest – ISB, Gradinita si Scoala primara Happy Children Academy, Gradinita si Scoala Primara Smart Kids, Gradinita si Scoala Germana Zeppelin, Gradinita si Scoala Zece, CLAS International School, Scoala Sfanta Maria, Gradinita Aricel.

In cadrul evenimentelor Bucharest School Fest, participantii si vizitatorii vor putea urmari un spectacol multicultural, cu copii talentati din scoli de limba romana, engleza, turca, germana si japoneza.

Iar parintii care doresc sa descopere activitatile extrascolare care aduc un plus de valoare in educatia si cultivarea pasiunilor copiilor vor avea prilejul sa vada si copiii lor sa testeze in cadrul unor ateliere diverse activitati, printre care pictura pe apa, fotografia, arta origami.

De asemenea, parintii pot apela la sfaturile psihologilor, ale specialistilor in nutritia si dezvoltarea copiilor care vor fi prezenti la Bucharest School Fest.

„Intr-o perioada in care invatamantul din Romania este la rascruce, in care parintii fac eforturi mari in a alege ce e mai potrivit pentru copii lor, dorim a contribui la luarea unei decizii cat mai bine documentate.
Bucharest School Fest este evenimentul in care nevoia parintilor de a descoperi o cat mai bogata informatie despre invatamantul privat se intalneste cu dorinta educatorilor de a prezenta o cat mai larga oferta educationala”, a declarat Victoria Lupu, director general Distinct Image, compania organizatoare a Bucharest School Fest.

Deschiderea oficiala a evenimentului si conferinta de presa vor avea loc vineri, 24 februarie, incepand cu ora 12.00. Dupa deschidere, va avea loc un spectacol multicultural.

Crezi ca ai un copil talentat? 20 de semne ca ai un copil cu o inteligenta peste medie

10 jocuri care stimuleaza creativitatea copiilor mici si mari

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit