Copiii si adultii pasionati de muzica si, in special, de pian, pot participa, sambata si duminica, 17-18 decembrie, la evenimentul „Vis de Iarna”, organizat de Scoala de Muzica Boem Club, in parteneriat cu magazinul de piane si pianine acustice Boem Club Pianos. Evenimentul va avea loc la Centrul National de Arta Tinerimea Romana.

In cele doua zile, specialistii Scoalii de Muzica Boem Club vor organiza testari muzicale gratuite, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa remis catre Centrul de Parenting.

La eveniment sunt asteptati aproximativ 250 de cursanti copii, adolescenti si adulti de la clasele de pian, chitara, canto, vioara, tobe, violoncel si saxofon, dar si iubitori de muzica si muzicieni din alte institutii si un public de circa 500 de persoane.

Va uita de desene si tableta. 6 trucuri cum sa-l ajuti pe copil sa-si descopere pasiunea

3 moduri in care tu si copilul tau puteti fi mai fericiti

In cadrul evenimentelor, toti participantii vor avea posibilitatea sa testeze pianine noi si reconditionate.

Pe parcursul celor doua zile, Boem Club Pianos va organiza in lobby-ul salii de concert Concursul „Si eu am cantat la Boem Club Pianos”, in cadrul caruia fiecare concurent va putea canta o piesa de maxim 5 minute, iar primii trei concurenti cei mai votati pe pagina de Facebook Boem Club Pianos vor castiga cate o bancheta de pian.

De asemenea, persoanele care canta la pian se pot inscrie la Concursul National de Pian Musica Mundi, care va avea loc la sfarsitul lunii martie 2017. Marele premiu la acest concusr va fi o pianina in valoare de 5.000 de euro.

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in 2009 si, in prezent, este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti. Scoala ofera lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto. Lectiile se organizeaza in limba romana si in engleza atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in Bucuresti si o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, deschisi catre toate genurile muzicale.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit