Traditiile de Halloween, foarte populare in Europa de Vest si mai ales in Statele Unite au prins foarte bine si la noi. In tot mai multe gradinite si scoli se organizeaza diverse petreceri si carnavaluri cu aceasta ocazie. Mai jos ti-am pregatit cateva idei pentru a sarbatori cat mai distractiv si mai “infricosator” ziua de Halloween.

Distractia de Halloween inseamna fantome infricosatoare, vrajitoare rele, balauri si alte vietati terifiante. Chiar daca nu suntem intotdeauna de acord cu aceste pesonaje, fara ele ar fi imposibil sa adoptam sarbatoarea de Halloween. Pentru parinti aceasta poate fi o mare oportunitate de a se distra cu copiii.

Indiferent ca il pregatiti pe cel mic pentru un carnaval la gradinita sau va ganditi sa organizati acasa o petrecere, deghizarea si dovleacul scobit nu trebuie sa lipseasca. Ca distractia sa fie maxima, implica-l pe cel mic in toate activitatile, fara sa te gandesti la murdaria care ramane in urma. Cumparati un dovleac, luati-va la indemana ustensilele necesare si incepeti sa lucrati la o fantoma infricosatoare. Cum aveti nevoie doar de coaja, iar miezul trebuie scos afara, mizeria din bucatarie va fi destul de mare, dar si distractia pe masura. Dar cu ajutorul rolelor de bucatarie Zewa, o sa repui lucrurile in ordine in doar 3 timpi si 2 miscari ca sa reluati petrecerea de unde a ramas.

O parte integranta a Halloween-ul consta in deghizare. Aceasta trebuie sa fie cat mai radicala, ca sa nu-l mai recunoasca nimeni pe cel mic. Cel mai bine prind la copii deghizarile de genul vampiri, fantome, monstri, dar si zane si personaje din basme.

Costumul poate fi cumparat sau inchiriat, important este sa lasati copilul sa-l aleaga, chiar daca o sa vi se para prea infricosator. Este important sa ii respectati propriile dorinte si decizii.

Oricine petrece aceasta sarbatoare stie ca un costum de Halloween nu este nimic fara face-painting. Copiii se amuza teribil atunci cand sunt pictati pe fata, asa ca nu ratati aceasta etapa. Luati-va aproape o cutie de vopsele si treceti la treaba. Poti crea fata unui monstru cu ajutorul sangelui fals sau poti desena niste cicatrici. Intra si tu in acest joc si lasa-l si pe cel mic sa te picteze pe fata – o sa-i placa foarte mult si o sa fie foarte mandru de opera lui. Nu-ti face probleme in legatura cu machiajul de vampir – nimic nu este permanent, mai ales cand ai la indemana servetelele faciale Zewa. Acestea sunt delicate cu pielea ta si a copilului si în acelasi timp poti conta pe puterea lor de curatare. Cand nu-si face griji in legatura cu curatenia si stergerea urmelor de vopsea de pe fata, mama este mai relaxata, iar copiii au liber la distractie.

kv1


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit