Ana Batca

Cofondator la Centrul de Parenting
Buna! Sunt Ana Batca, jumatatea Centrului de Parenting. Sunt coach, NLP Practitioner si trainer autorizat de Ministerul Muncii si mama unui baietel nascut in 2013. Absolventa a Facultatii de Jurnalism, am adus aici cei 12 ani de experienta in presa nationala, specializare in domeniul Economic-Financiar, experta in finante personale. Iata articolul meu de astazi:

 Saptamana trecuta, iti dadeam 4 motive pentru care merita sa mergi in weekendul care urmeaza la Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi.

Targul Piua are loc sambata si duminica, 24-25 septembrie 2016, in Bucuresti, la Impact Hub Unirii (adresa: str. Halelor, nr.5. langa DM Unirii). Intrarea este gratuita.

Potrivit organizatorilor, adevaratul motiv pentru care merita sa iesi din casa impreuna cu copilul este programul de activitati extra.

Iata doar cateva dintre ele:

  • Brunch gourmet de weekend, cu Beautyfood & Friends

Din meniul Beautyfood fac parte: tortilla cu brie, mere & nuci. Poti cere o limonada calda cu mar copt, iar dintre deserturi, prajituri raw fara zahar, ciocolata cu martipan sau smoothie-uri fresh.

  • Portret de familie cu maimutareli, via Ninina & Amelie Photo Booth

Puteti intra in cabina Amelie si va puteti stramba cat puteti de tare! Puneti pozele pe frigider si amintiti-va cu drag de Ninina si Amelie, cele doua branduri destepte ale unei familii tinere de antreprenori.

  • Tombola cu „Multumim!” si 50 de cadouri de designer

Tombola cu „Multumim!” e modul Breslo de a multumi tuturor celor ce sustin brandurile alternative. Cele 50 de cadouri surpriza sunt donate de catre expozanti. Cumperi ceva, tragi un biletel si vezi cu ce mai poti pleca acasa.

  • 26 de ateliere, cursuri si spectacole, pentru parinti si copii

Arta, stiinta si joaca la un loc. Studiaza-le pe toate sau, daca nu ai timp, poti sa vii complet nepregatita, gata sa te lasi surprinsa. Fa-ti o rezervare, dar nu te speria daca nu mai ai loc, caci sigur vei gasi ceva de facut la orice ora.

Vezi programul complet pe pagina de Facebook a evenimentului: