Dinozaurii de la Dino Parc te asteapta impreuna cu cel mic, in saptamana Scoala Altfel, la Rasnov. Vei avea parte de o experienta unica pe care o vei petrece in mijlocul naturii, inconjurat de verdeata si de o atmosfera ce te trimte cu 220 de milioane de ani in urma, datorita dinozaurilor construiti in marime naturala, din fibra de sticla si rasini speciale care le asigura o durata de viata de 50 de ani.

Aventura este atractia principala si puteti urma diverse trasee pentru a incerca lucruri noi. La Dino Parc gasesti casute in arbori, iar copilul tau poate sa se bucure de ateliere de pictura, sculptura si desen. Traseul interactiv care contine atat lumini, cat si sunete il va ajuta pe copilul tau sa descopere dinozaurii in ordinea evolutiei lor.

Dino Parc se intinde pe o suprafata totala de 1,6 hectare pe care veti gasi 46 de dinozauri atestati stiintific conform ultimelor descoperiri paleontologice si un vulcan realizat pe baza unei colaborari cu experti de la Hollywood. Acesta are o placa pe care sunt simulate la intervale regulate de timp. cutremure similare celor din eruptiile adevarate ale vulcanilor.

Locurile de joaca special amenajate pot sa iti ofere timp pentru a vizita imprejurimile, dar si pentru a incerca alaturi de copilul tau cele două cinematografe, unul dintre acestea fiind 9D, oferindu-va o experienta unica, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor, ci si calatoria in interiorul acesteia, printre decorurile si personajele actiunii.

La Dino Parc exista implementata o tehnologie interactiva cu holograme si touchscreen, iar in curand, in vor fi adaugate noi trasee de aventura, scene de lupta intre dinozauri si multe alte surprize.

Anul trecut Ministerul Educatiei a recomandat Dino Parc ca destinatie ideala in promovarea educatiei non-formale prin programul Scoala Altfel, de aceea copilul tau credem ca va fi foarte fericit in urma experientei din lumea dinozaurilor din Rasnov.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit