Si-a distrus o casnicie si apoi o relatie de cuplu din cauza unui mit. Tarziu, dupa ce nu se mai putea face nimic ca sa salveze acele relatii, a inteles ca acestea au fost sabotate de propriile sale convingeri…

Ceea ce s-a intamplat cu aceasta persoana i se poate intampla oricui. De cele mai multe ori, nu suntem constienti de convingerile noastre, de programarile mentale si de miturile in care credem cu ardoare. Insa, acestea pot lucra impotriva noastra.

Si atunci, urmeaza o intrebare legitima: De unde stiu ca am programari mentale care imi saboteaza relatia de cuplu? Care sunt miturile care ma impiedica sa am o relatie fericita cu persoana de langa mine?

Solutia este la indemana ta

Vestea buna este ca exista o modalitate de a afla care sunt convingerile tale legate de o relatie de cuplu si care sunt programarile mentale care te ghideaza in acest domeniu.

Cum sa ai o familie fericita. 9 sarcini psihologice care asigura succesul in casnicie

Cuplurile cu fetite sunt predispuse la divort?

Cunoscutul trainer Marius Simion, fondatorul site-ului de dezvoltare personala nlpmania.ro si al multor programe de dezvoltare personala, vine in ajutorul persoanelor care vor sa afle toate aceste lucruri pentru a avea o viata de cuplu mai implinita.

Marius Simion iti propune in articolul „Descopera programarile mentale care iti saboteaza relatia de cuplu” un chestionar care te va pune fata in fata cu programarile tale mentale. Si, mai mult decat atat, dupa ce completezi cat se poate de sincer acest chesitonar, cu pixul pe hartie, vei afla si ce sa faci ca sa anulezi programarile mentale gresite.

Citeste AICI integral articolul de pe nlpmania.ro si scapa de programarile mentale negative din relatia de cuplu.

 

Care sunt programarile mentale negative pe care le-ai descoperit la tine?

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit