Statisticile oficiale arata ca unul din 3 cupluri care se casatoresc ajung ulterior sa divorteze. De cele mai multe ori, cauza divortului nu este nici lipsa si nici disparitia iubirii. Unul dintre motive este ca oamenii nu sunt invatati cum sa relationeze in cuplu.

In schimb, familia si societatea ne transmit, de multe ori, prejudecati si deprinderi ce ne afecteaza negativ viata de cuplu. Iar aparitia unui copil diminueaza si mai mult timpul si atentia acordate partenerului.

Totusi, relatiile de cuplu sunt probabil cele mai intense legaturi afective si psihologice care ne pot transforma definitiv sufletele si perspectiva asupra vietii. Este aproape imposibil sa ne imaginam viata fara un partener grijuliu, implicat si asumat. Insa, dupa ce am gasit aceasta persoana, parca totul se schimba si ajungem, in timp, sa luptam cu partenerul ca si cum ar fi vorba despre un inamic si nu despre un aliat.

 

Te intrebi ce poti face pentru a contribui semnificativ la calitatea relatiei tale?

 

Miercuri, 29 noiembrie, incepand cu ora 18:30, la Elite Art Gallery (Piata Natiunilor Unite nr. 3-5, Bucuresti), va avea loc „Anatomia iubirii: Cum transformam lupta pentru PUTERE in lupta pentru IUBIRE?” – un eveniment dedicat relatiei de cuplu, in toate aspectele sale – iubire, durere, fericire, impas, cu unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti in domeniu: Gáspár György – expert national si formator de opinie in sanatate relationala. Evenimentul este organizat de compania Ella Congress & Events.

 

La eveniment sunt asteptate cuplurile si, in general, toate persoanele care doresc sa construiasca relatii sanatoase si durabile cu partenerii lor.

 

Participantii la eveniment vor afla:

 

  • Cum pot sa traiasca din plin, imbratisand cu aceeasi deschidere iubirea si durerea.
  • Cum sa lupte constructiv pentru relatia lor.
  • Cum pot produce o adevarata revolutie a iubirii in viata lor.

 

Pretul unui bilet este de 40 de lei de persoana sau 70 de lei de cuplu. Inscrieri si detalii poti gasi AICI.

 

7 lucruri mici care intretin pasiunea in relatia de cuplu si atunci cand ai copii

De la cuplu fericit la parinti cu responsabilitati. 10 reguli pentru o familie fericita

Cuplurile cu fetite sunt predispuse la divort? 


Primeste pe e-mail, o data pe saptamana, un articol exclusiv de parenting

Un mesaj de confirmare s-a trimis in Inbox. Daca esti pe Gmail, verifica si SPAM-ul

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii