Noul an școlar a încep și majoritatea profesorilor au oferit, copiilor, lista rechizitelor și a altor obiecte pe care le vor folosi anul acesta. În luna septembrie, buzunarele părinților sunt puse la grea încercare. Ești pregătit să descoperi sfaturi utile cu ajutorul cărora vei face economii?

Vorbește cu copilul. Înainte de a pleca la cumpărături vorbește cu copilul și află care dintre lucrurile de pe lista pentru școală sunt cu adevărat necesare. Îți poți organiza, astfel, bugetul, în funcție de obiectele pentru școală de care copilul are nevoie acum, pentru a nu face cheltuieli în plus, cu lucruri mai puțin importante. Luna viitoare, poți cumpăra restul de produse.

Cum să economisești cu produsele pentru bebe. IATĂ 13 idei salvatoare

Vezi ce ai prin casă. Nu este necesar să cumperi tot ce scrie pe lista cu rechizite pentru școală. Ai fi surprinsă câte lucruri te așteaptă, deja, în biroul copilului sau chiar al tău.

Fii atentă la oferte. Poți găsi oferte atractive atât în magazine, cât și online. Urmărește-le! În felul acesta, vei face economie.

Nu cumpăra totul deodată. Chiar dacă toate aceste produse de pe listă par urgente sau dacă copilul insistă că are nevoie de toate, lucrurile nu stau chiar așa. Poți amâna anumite produse până la salariul următor, iar altele pot fi doar un moft al copilului, pentru a fi în ton cu moda, ori cu alți colegi de școală.

Pentru produse electronice sau mai scumpe, caută cel mai bun preț online. În câteva săptămâni începe Black Friday, cu reduceri foarte mari. Astfel, dacă copilul are nevoie de un nou calculator, mai amână puțin și-l poți cumpăra la un preț mult mai bun. Mai ai la dispoziție și acele site-uri care îți arată în ce magazin online găsești produsul căutat la cel mai bun preț.

Cumpără în cantități mai mari produse pe care le va folosi întregul an școlar: caiete, pixuri, rezerve pentru stilou, creioane colorate etc. Chiar dacă acum este un efort financiar mai mare, cumpărate în cantități mai mari produsele pentru școală sunt mai ieftine. Vorbește și cu părinții colegului de bancă al copilului tău și comandați împreună!

Așteaptă mai întâi recomandarea profesorilor. Nu cumpăra doar ceea ce îți spune copilul. Mergi la școală, vorbește cu profesorii sau cu dirigintele, cere opinia altor părinți.

Tu cum faci economie cu rechizitele pentru școală?

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit