Va prezentam in acest articol cel mai important sfat de parenting pe care fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a ales sa-l dea persoanelor din anturajul sau, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, pe cand era inca in functie.

Inainte de a pleca in vacanta de iarna, presedintele american a fost intrebat de catre un angajat de la Casa Alba in legatura cu educatia copiilor.

Raspunsul sefului statului american s-a rezumat la un singur sfat de parenting.

15 moduri simple prin care poti fi un parinte mai bun

Patru situatii ridicole ce ascund regula de aur a parentingului. Te vei gandi de doua ori atunci cand vei dori sa aplici aceste tehnici

Potrivit lui Obama, pur si simplu sa stai acasa nu inseamna nici pe departe sa fii implicat in relatia cu copiii.

„Stiti, oamenii vorbesc despre echilibru, insa adevarul este ca, daca vii acasa si tot ceea ce faci este doar sa stai in fata televizorului, inseamna ca oricum nu esti cu adevarat acolo”, a spus presedintele american, potrivit Insider.

Astfel, a continuat oficialul SUA, atunci cand esti foarte ocupat, inveti ca trebuie sa faci ceva special atunci cand esti acasa. „Daca esti acasa, fii acasa, a subliniat Barack Obama. „Nu fi acasa, si atunci doar… te relaxezi. Nu fi acasa si priveste un meci de fotbal si, din timp in timp, spune „hei, copile”, a ilustrat situatia presedintele SUA, moment in care cei prezenti in sala au ras.

20 de sfaturi de la Maria Montessori pe care trebuie sa le stie toti parintii

A cui viata e mai grea? 14 diferente intre munca tatalui si jobul de mamica

Concluzia sa si cel mai important sfat pe care il da parintilor este sa fie cu adevarat implicati si angajati in relatia cu copiii lor, deoarece este un aspect extrem de important al vietii care va conta peste ani. „Fiti implicati. Si doar intelegeti ca aceasta parte a vietii voastre va fi la fel de importanta ca oricare alta. Nu uitati de lucrurile importante”, a conchis oficialul de la Casa Alba.

In luna octombrie a anului trecut, Barack Obama si Michelle Obama au sarbatorit 23 de ani de casnicie. Cei doi au doua fete.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit