Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie copiii sunt regulile de circulatie. Asta deoarece cunoasterea lor le poate salva viata, la un moment dat. Iar parintii responsabili se asigura ca ai lor copii stiu toate detaliile referitoare la regulile de circulatie ale unui pieton.

Lidl si Politia Romana vin in ajutorul parintilor, in cadrul campaniei de educatie si preventie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie”, care se desfasoara la nivel national, pentru al cincilea an consecutiv.

Astfel, sambata, 30 septembrie 2017, incepand cu ora 11:00, copiii care au intre 4 si 10 ani sunt asteptati sa participe la o lectie interactiva de educatie rutiera, sustinuta de catre reprezentantii Politiei Romane. Fiecare copil prezent in parcarile magazinelor Lidl din tara, care se alatura initiativei, va invata direct de la reprezentantii Politiei Romane cum trebuie sa se comporte corect un pieton in trafic.

Ca sa-ti faci o imagine despre cum va decurge lectia de educatie rutiera, reprezentantii Lidl si ai Politiei Romane iti pot spune de pe acum ca, in prima parte a lectiei, copiii vor avea parte de ceva teorie, in care cei mici vor afla toate informatiile despre semnele de circulatie, ce inseamna fiecare, dar si cat de important este sa fie atenti la trafic.

Apoi, cea de-a doua parte a lectiei de educatie rutiera va cuprinde o sesiune interactiva, unde copiii vor fi invitati sa aplice cunostintele dobandite, printr-un joc de circulatie rutiera in cadrul unui orasel miniatural.

La final, toti participantii vor fi rasplatiti cu premii oferite de catre Lidl.

Astfel, copiii au ocazia sa invete despre regulile de circulatie rutiera intr-un mod placut, prin joc, pe viitor stiind ce sa faca si de ce sa se fereasca in diferite situatii.

Evenimentul va avea loc simultan, in sectoarele special amenajate, in parcarile magazinelor Lidl. Lista magazinelor in care are loc evenimentul este prezentata pe site-ul Lidl.

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit